Neler Yeni

Yardım Koskoca ülkede BEYAZ PSU yok

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Beyaz psu arıyorum. 1000w veya üzeri ama trde yok. Bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim. Herkes beyaz aldığı için mi yok yoksa getirmiyolar mı anlamış değilim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,307
İsim
Emir

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı. Başka hiç bir yerde de yok. Bu cougar araştırdım baya eski psu taa 3000 serisi ile beraber çıkmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan yok herkes görünmüyor kafasında bence siyah beyaz dengesi kur kafanda yada jumbum gibi sitelerden yd getirtceksin
Jumbum düşündüm çok geç getiriyor

Knk çok geç getiriyor. 2 haftaya getirse bile okey en az 1 ay diyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı. Başka hiç bir yerde de yok. Bu cougar araştırdım baya eski psu taa 3000 serisi ile beraber çıkmış

Jumbum düşündüm çok geç getiriyor
C serisi daha yeni çıktı yakında gelir diğer yerlere.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C serisi daha yeni çıktı yakında gelir diğer yerlere.
Valla bilmiyorum itopyada dün vardı dedim gaming gecesine belki indirimli yakalarım ordan alırım diye baktım yok gaming gecesinde dedim neyse alıyım itopyadan bi baktım stok yok

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan

Beyaz renge boyayın ekran kartından daha kolay ve zevkli olur
Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata beyaz stoklara gelince bulunuyor

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a1250gl-gen5-1250-w-fiyati,786751754.html bence onlara okadar para vermeye gerek yok bu attıgım hem 3.1 hemde 5.1 beyaz kablo alırsın en kötü psuda görünmez diye düşünüyorum zaten
Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata beyaz stoklara gelince bulunuyor. Her türlü arkadan veya yandan filtrelerde görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,145
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom