Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı. Başka hiç bir yerde de yok. Bu cougar araştırdım baya eski psu taa 3000 serisi ile beraber çıkmış![]()
COUGAR CGR POLAR 1200W 80Plus Platinum Full Modüler Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
COUGAR Marka COUGAR CGR POLAR 1200W 80Plus Platinum Full Modüler Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Jumbum düşündüm çok geç getiriyorAlan yok herkes görünmüyor kafasında bence siyah beyaz dengesi kur kafanda yada jumbum gibi sitelerden yd getirtceksin
Knk çok geç getiriyor. 2 haftaya getirse bile okey en az 1 ay diyorLian Li EDGE GOLD 1000 80 PLUS Gold power supply, PCIe 5.1, ATX 3.1 - 1,000 watts, White, (USB hub Dahildir)
Powerful ATX 3.1 power supply with 1,000 watts, L-shaped design for dual-chamber cases, detachable USB and PWM fan hub, energy-efficient gold certification, individually sleeved connection cables, fully modular cable managementwww.jumbum.com.tr
C serisi daha yeni çıktı yakında gelir diğer yerlere.Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı. Başka hiç bir yerde de yok. Bu cougar araştırdım baya eski psu taa 3000 serisi ile beraber çıkmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jumbum düşündüm çok geç getiriyor
Valla bilmiyorum itopyada dün vardı dedim gaming gecesine belki indirimli yakalarım ordan alırım diye baktım yok gaming gecesinde dedim neyse alıyım itopyadan bi baktım stok yokC serisi daha yeni çıktı yakında gelir diğer yerlere.
Bunu herhalde 50 kez demişizdir
Beyaz renge boyayın ekran kartından daha kolay ve zevkli olur
Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata beyaz stoklara gelince bulunuyor
Beyaz renge boyayın ekran kartından daha kolay ve zevkli olur
Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata beyaz stoklara gelince bulunuyor. Her türlü arkadan veya yandan filtrelerde görünüyorhttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a1250gl-gen5-1250-w-fiyati,786751754.html bence onlara okadar para vermeye gerek yok bu attıgım hem 3.1 hemde 5.1 beyaz kablo alırsın en kötü psuda görünmez diye düşünüyorum zaten
Sahinindene baktım tekrar max 850w var hocamIkinci el sitelerinde sıfır vardır belki kontrol edin