Neler Yeni

Yardım Koskoca ülkede BEYAZ PSU yok

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Beyaz bulmak zor evet gerçekten kötü ama bı yandan da psu kasaların görünmeyen yerlerinde olduğu için siyah beyaz olması bi önem taşımadığını düşünüyorum yani farklı markalardan beyaz psu bakacağıma siyah güzel psu bakmayı tercih ederim tabi belki senin kasan da psu gözüküyorsa gerçekten siyah kötü gözükebilir ama görünmüyorsa bence siyah al düşüncem böyle bana göre <3
Şuanki kasam deepcool morpheus ilerde duruma göre akvaryuma geçebilirim oda geçersem lianli dynamic evo RGB OLACAK
Mesaj otomatik birleştirildi:

Git beyaz sac kestirt şekkinde koy oraya lazerciler için 2dk bile sürmez
Saç koyulmaz heralde çünkü kasanın arka çıkışıda hava çıkışı oluyor ya fanın olduğu yerden hava giriyor arkadan atıyor psu larsa. Alacağım psu arka şekline göre desnine göre kestirmek gerekebilir

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Şuanki kasam deepcool morpheus ilerde duruma göre akvaryuma geçebilirim oda geçersem lianli dynamic evo RGB OLACAK
Bu söylediğin iki kasa için illa beyaz alamana gerek yok ikisinin de psu gözükmüyor arkasında siyah alırsan perk fark olmaz siyah PSU da alabilirsin daha uygun olur tavsiyem budur <3

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Bu söylediğin iki kasa için illa beyaz alamana gerek yok ikisinin de psu gözükmüyor arkasında siyah alırsan perk fark olmaz siyah PSU da alabilirsin daha uygun olur tavsiyem budur <3
Yan koyarsam arkadan sırıtır diye düşünüyorum hocam güç kablo giriş yerinden bakalım zaten bulamazsam dediğim gibi siyah alacam zaten mecbur. 😂 dün bulduydum nzxt c1000 görmüştüm 1000w olarak 9500 dü bitti alamadım

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Yan koyarsam arkadan sırıtır diye düşünüyorum hocam güç kablo giriş yerinden bakalım zaten bulamazsam dediğim gibi siyah alacam zaten mecbur. 😂 dün bulduydum nzxt c1000 görmüştüm 1000w olarak 9500 dü bitti alamadım
Arkası duvara gereksiz bı yere bakarsa sorun olmaz dediğin gibi zaten siyah almak zorunlu gibi <3

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Arkası duvara gereksiz bı yere bakarsa sorun olmaz dediğin gibi zaten siyah almak zorunlu gibi <3
Yani nadiren denk geliniyor beyaz stoklara denk gelirse alırım yoksa mecbur siyah. her şey hazır gibi bi psu yok trde diğer hepsi var hazır aldım ekran kartı hariç onuda bakalım asus rog serisi beyaz çıkarırsa inşalla

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Yani nadiren denk geliniyor beyaz stoklara denk gelirse alırım yoksa mecbur siyah. her şey hazır gibi bi psu yok trde diğer hepsi var hazır aldım ekran kartı hariç onuda bakalım asus rog serisi beyaz çıkarırsa inşalla
Asus rog gerçekten beyaz psu satması lazım ya doğru bir şey gerçekten

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
25 sene önce beyaz sıradan siyah marjinaldi. Şimdi tam tersi.

Top Bottom