Dış ülkelerle ilişkiyi iyi tutmak gerek hem 30k doz 15K kişi yapıyor bizim mahalle kadar falan ediyor oda çok ciddi bir sayı değil bence hem 50m doz aşı geliyor Çin'den.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Kosova'ya Türkiye Cumhuriyeti olarak 30 bin doz aşı gönderilecek.
Peki biz ne olacağız?
Kaynak: Haberzzers İnstagram Sayfası
(Son derece güvenilirdir)
Evet ama böyle bir adım atılacaksa erken atılsın Geç atıldıktan sonra pek manası yok ama mantık tüm balkan ülkelerinin atıp koronanın engellenmesi olacak kosovada tek çıkarımız yanı bsşımızda koronalı (çok) ülkeler olmayacak , bilmiyorum doğru bir adım gibi ama geç kalınmış ayrıca Türkiye'de sağlık çalışanları dışında çoğunluk aşı olmadı30 k doz aşı bizi öldürmez. Ama alınan hayır duası yaşatırr..
50M gelmesi güzel yakında gelir umarımDış ülkelerle ilişkiyi iyi tutmak gerek hem 30k doz 15K kişi yapıyor bizim mahalle kadar falan ediyor oda çok ciddi bir sayı değil bence hem 50m doz aşı geliyor Çin'den.
Ben güveniyorum adminleri değişmediyse fake haber olması çok zor bir ihtimalKonu umarım ironidir, zira vermiş olduğunuz kaynak sağlam değil fake.
Ek olarak araştırdım ve bu konuda herhangi bir haber vs. yok.
Risk grubu aşısını oldu kardo. Doktorlar hemşireler sağlık çalışanları, kronik rahatsızlıgı olanlar(daha hepsi oldu mu bilmiyorum) Bizim mahalledeki yaşlılar 2. dozu bile oldu. Zaten Gençlere soguk algınlıgı gibi geçip gidiyor. önemli olan onlardı, onlarda oldu.Evet ama böyle bir adım atılacaksa erken atılsın Geç atıldıktan sonra pek manası yok ama mantık tüm balkan ülkelerinin atıp koronanın engellenmesi olacak kosovada tek çıkarımız yanı bsşımızda koronalı (çok) ülkeler olmayacak , bilmiyorum doğru bir adım gibi ama geç kalınmış ayrıca Türkiye'de sağlık çalışanları dışında çoğunluk aşı olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
50M gelmesi güzel yakında gelir umarım
Yarış yapmıyoruz yardım ediyoruz sen bir ülke olarak sana yardım eden birisine yardım ederken ilk olan değil zor durumdayken yardım edene yardım edersin bu eski de fransaya gönderilen maskeler(sanırım Fransa idi) belki de bizim Avrupa Birliğine girmemize yol açıcakKnk madem o tip bir politika yürüteceksin ilk adım atan ol zaten adım atıp 10 bin maske veren Arnavutluk var
Bence haber doğrudur çünkü Hasan yalan haber yapmazEvet ama böyle bir adım atılacaksa erken atılsın Geç atıldıktan sonra pek manası yok ama mantık tüm balkan ülkelerinin atıp koronanın engellenmesi olacak kosovada tek çıkarımız yanı bsşımızda koronalı (çok) ülkeler olmayacak , bilmiyorum doğru bir adım gibi ama geç kalınmış ayrıca Türkiye'de sağlık çalışanları dışında çoğunluk aşı olmadı
50M gelmesi güzel yakında gelir umarım
Ben güveniyorum adminleri değişmediyse fake haber olması çok zor bir ihtimal
O yüzden 1 ay önce islamofobik yasayı meclisten geçirdilerYarış yapmıyoruz yardım ediyoruz sen bir ülke olarak sana yardım eden birisine yardım ederken ilk olan değil zor durumdayken yardım edene yardım edersin bu eski de fransaya gönderilen maskeler(sanırım Fransa idi) belki de bizim Avrupa Birliğine girmemize yol açıcak
Meclisten geçmesi onay aldığına gelmiyor onay vermişlermi ayrıca o dediğiniz şey başlık alt konularına bakmakta da fayda varO yüzden 1 ay önce islamofobik yasayı meclisten geçirdiler
Macron en büyük destekçisi zaten her türlü onaylanacak o yasa ve açık şekilde ayrımcılık içeriyor sırf dinden dolayıMeclisten geçmesi onay aldığına gelmiyor onay vermişlermi ayrıca o dediğiniz şey başlık alt konularına bakmakta da fayda var