Neler Yeni

Kosova'ya 30bin Doz Aşı Gönderilecek!

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Macron en büyük destekçisi zaten :) her türlü onaylanacak o yasa ve açık şekilde ayrımcılık içeriyor sırf dinden dolayı
Aslında dediğiniz şey her şeyi açığa çıkarıyor sanırsam geçenler de macron ile rte arasında atışma olmuştu ve de Fransa ülkesindeki islamofobisi olan kişileri bakın biz iyi insanlarız diyebilmek be ortalığı savaşa vermemek için maske yollanmış olabilir. Dediğim gibi her şeyin bir açıklaması vardır ayrıca siz bir islamafobisi olan biri olduğunuzu düşünün ve hastalanıyorsunuz ve hastaneye kaldırıyorsunuz size bakmaya gelen her doktorun ağzında maske var bu size türkiyeyi hatırlatıyor bu da Fransa içindeki iç savaşın başlangıç düşüncelerinden biri de olabilir

Şuda varki şuanki z kuşağı dediğimiz ve benim de içinde olduğum kuşak yüzünden 60 yıl sonra savaş patlak vereceğine iddiaya girebilirim çünkü devrimlere açık (devrimden kastım harf devrimi gibi şuan olsa eğitim devrimi gibi) ve dahasını isteyen bir kuşağız dahasını istemek savaşın başlaması için mükemmel bir ortam yaratır ne yazıkki

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
30k doz bence çok büyütülecek bir rakam değil 15k kişi 2 doz vurulmuş olacak yani.
Cidda sayıda doz sipariş verdik zaten.
Dostum galiba gündemden uzaksın, 40 aşı gönderilip 220 randevu veriliyor.
Randevu alamayanlar oluyor.
Şu ana kadar (sağlık bakanlığının söylemiyle)50 milyon doz aşı gelmesi gerekirken kaç milyon geldiği ortada
Ülkemizin muazzam bir aşı yapma potansiyeli varken aşıların bu kadar uzun zamana yayılması kabul edilebilir değil.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Aslında dediğiniz şey her şeyi açığa çıkarıyor sanırsam geçenler de macron ile rte arasında atışma olmuştu ve de Fransa ülkesindeki islamofobisi olan kişileri bakın biz iyi insanlarız diyebilmek be ortalığı savaşa vermemek için maske yollanmış olabilir. Dediğim gibi her şeyin bir açıklaması vardır ayrıca siz bir islamafobisi olan biri olduğunuzu düşünün ve hastalanıyorsunuz ve hastaneye kaldırıyorsunuz size bakmaya gelen her doktorun ağzında maske var bu size türkiyeyi hatırlatıyor bu da Fransa içindeki iç savaşın başlangıç düşüncelerinden biri de olabilir

Şuda varki şuanki z kuşağı dediğimiz ve benim de içinde olduğum kuşak yüzünden 60 yıl sonra savaş patlak vereceğine iddiaya girebilirim çünkü devrimlere açık (devrimden kastım harf devrimi gibi şuan olsa eğitim devrimi gibi) ve dahasını isteyen bir kuşağız dahasını istemek savaşın başlaması için mükemmel bir ortam yaratır ne yazıkki
2. Ye örnek olarak 1. Dünya savaşının sömürgeleri ve hitlerin devrimleri diyebiliriz bilmiyorum devrim mi oluyor yaptıkları şey ama (sanırım partileri kapatıp tek kişi yönetimi pardon ya bu darbe oluyordu. Yok lan ne darbesi darbe dediğin cumhuriyetle başa gelen birisiylemi olur hem darbede kan dökülmütormuydu sanırım devrim diyebiliriz

T.P.G.

80+ Titanium
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Kosova'ya Türkiye Cumhuriyeti olarak 30 bin doz aşı gönderilecek.

Peki biz ne olacağız?

Kaynak: Haberzzers İnstagram Sayfası
(Son derece güvenilirdir)
30K çok büyütülecek bir rakam değil sanki?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Dostum galiba gündemden uzaksın, 40 aşı gönderilip 220 randevu veriliyor.
Randevu alamayanlar oluyor.
Şu ana kadar (sağlık bakanlığının söylemiyle)50 milyon doz aşı gelmesi gerekirken kaç milyon geldiği ortada
Ülkemizin muazzam bir aşı yapma potansiyeli varken aşıların bu kadar uzun zamana yayılması kabul edilebilir değil.
Bence bu konuda süreyi uzun tutuyorlarki aşı bulunursa Türk aşısı yapabilmek için

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Biz buzdolabındaki yarım limonuz. Umursanmıyoruz.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence bu konuda süreyi uzun tutuyorlarki aşı bulunursa Türk aşısı yapabilmek için
Alakası yok dostum, bunu düzenleyen kişiler benim hocalarım oluyor.
Aşı temin edilemediğinden yapılamıyor.

Avolay

80+ Gold

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Türk aşısı da faz 3 e geçti eğer her şey yolunda giderse bu yılın sonuna kadar faz 4 e geçer yani bizlere vurulmaya başlanır, ama eğer sene sonuna kadar toplum bağışıklığı sağlanamazsa 7 8 ayda gelecek ekonomik zarar+ ölecek 3000 e yakın insanı düşününce türk aşısını beklemenin mantık dışı olduğu u anlarsın 👍

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Türk aşısı da faz 3 e geçti eğer her şey yolunda giderse bu yılın sonuna kadar faz 4 e geçer yani bizlere vurulmaya başlanır, ama eğer sene sonuna kadar toplum bağışıklığı sağlanamazsa 7 8 ayda gelecek ekonomik zarar+ ölecek 3000 e yakın insanı düşününce türk aşısını beklemenin mantık dışı olduğu u anlarsın 👍
Bu bahsettiğim erciyes üniversitesinde yapılan aşı, ve bu da inaktif aşı teknolojisini kullanıyor. Diğerlerine göre çok daha az yan etkili ve en güveniliri ama görece daha az etkili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,013
Üyeler
163,592
Son üye
kimolduğubilinmeyenkişi
Top Bottom