🔥İndirim KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Yemin ediyorum ucuz diye almıştım zamanında. Eski tip vidalar kullanıyorlar. Oturma kısmının metalleri kaliteli değil. Vida sıyırırsa geçmiş olsun. 1 yılda koltuk sağa yattı. 2 kere gönderdim her geldiğinde başka bir sorun vardı. Yaylanma mekanizması cart curt sesli. Bedava olsa almam.
Hawk geldi yan yana koydum kalite farkı kendini belli ediyor. Ben illa hawk al yada exvega al demem ama o markayı alma hocam.

Yemin ediyorum ucuz diye almıştım zamanında. Eski tip vidalar kullanıyorlar. Oturma kısmının metalleri kaliteli değil. Vida sıyırırsa geçmiş olsun. 1 yılda koltuk sağa yattı. 2 kere gönderdim her geldiğinde başka bir sorun vardı. Yaylanma mekanizması cart curt sesli. Bedava olsa almam.
Hawk geldi yan yana koydum kalite farkı kendini belli ediyor. Ben illa hawk al yada exvega al demem ama o markayı alma hocam.
6k bütceye hawkmı exvega vestamı hocam

Hocam bende galiba xdrive sipariş geçeceğim bu koltuğa cok güvenemedim
hocam ben uzun süredir araştırıyordum xdrive alacaktım ama içimde şüphe vardı iyi olur mu diye az önce bunu aldım xdriveden daha iyi ve fiyat olarak 1k daha ucuz 3d kolçağı var ve biraz daha büyük, xdrive de iyidir ama bence bu daha iyi hepsiburada yorumlarında da çoğu kişi iyi demiş tercih sizin

hocam ben uzun süredir araştırıyordum xdrive alacaktım ama içimde şüphe vardı iyi olur mu diye az önce bunu aldım xdriveden daha iyi ve fiyat olarak 1k daha ucuz 3d kolçağı var ve biraz daha büyük, xdrive de iyidir ama bence bu daha iyi hepsiburada yorumlarında da çoğu kişi iyi demiş tercih sizin
hangisini aldınız hoxam

Ne diyorsun sence hangisi almak mantıklı

Kullandığım mutfak sandalyesi bundan daha kaliteli

6k bütceye hawkmı exvega vestamı hocam
exvega kullanmadım bir yorum yapmam doğru olmaz. Ben 15 gün kadar önce 6200 TL hawk aldım. Memnunum. Tek şikayetim koltuk biraz yüksekte kalıyor. Geçen gün 2.elden kardeşime 2024 üretim hawkda aldım. Onda amortisör yıldız ayağa girip biraz daha aşağı geçtiği için daha alta inebiliyor. 2025 versiyonda onu değiştirmişler iyi olmamış.

gelince aydınlatırım indirim bitmez ise
1764600276195.webp

Geri