Neler Yeni

Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum supplement önerisi

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
bu daha iyi gibi geldi eski kullandığımda bunun sıvı olanıydı zaten
ben bunu kullanıyorum isterseniz bundan da alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani şimdi yalan konuşmuş olmayayım ne kadar etki eder bilemem ama fazla kullanmadığın sürece zararı olmaz

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
ben bunu alanyadaki crevitanya olması lazım oradan tavsiye ile aldım hem daha ucuz

ben bunu alanyadaki crevitanya olması lazım oradan tavsiye ile aldım hem daha ucuz

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

20-30 tl farka bildiğim yerden almam daha iyi ya içim rahat etsin maksat :D

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum aşağıdaki ürünü kullanmam bana ekstra bir yarar sağlar mı acaba?
önerilerinizi bekliyorum
İşe yarayabilir ama profesyonel değilseniz çok da gerwkli değil

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kullanmak için illa spor salonuna gerek yok ben ara ara spor yaptığım için ağırlık çalışacaksam kullanıyorum
Tam performans alamaz bence, parası boşa gitmesin en azından yapıcaksa tam yapsın.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kreatin kullanmanın saçları döktüğü kanıtlanmış bir şey. Aslında saç dökmüyor, genetik olarak tetikliyor. Ailenizde kellik varsa saçların çok dökülebilir bir yandan erkeklerin kronik sorunu ise erkek tipi kelleşme. Yani saçın ortasından açılma. Al sürmeli protein tozu bicepslerine sür.

creatine-hairloss.png

Kreatin DHT'yi arttırıyor.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Kreatin kullanmanın saçları döktüğü kanıtlanmış bir şey. Aslında saç dökmüyor, genetik olarak tetikliyor. Ailenizde kellik varsa saçların çok dökülebilir bir yandan erkeklerin kronik sorunu ise erkek tipi kelleşme. Yani saçın ortasından açılma. Al sürmeli protein tozu bicepslerine sür.

Alıntıyı görüntüle

Kreatin DHT'yi arttırıyor.
güzel anlatmışsınız da zaten 9 ay öncesine kadar kullandım spor yapıyordum o zamanlar şuan bıraktım koşu ve basket oynuyorum onun için sormuştum ayrıca saçımda dökülme gibi bir şey olmadı ailemde de yok teşekkür ederim tekrardan güzel açıklaman için

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
güzel anlatmışsınız da zaten 9 ay öncesine kadar kullandım spor yapıyordum o zamanlar şuan bıraktım koşu ve basket oynuyorum onun için sormuştum ayrıca saçımda dökülme gibi bir şey olmadı ailemde de yok teşekkür ederim tekrardan güzel açıklaman için

Herkeste aynı olacak ya da aynı sürede etki etmeyebilir. Çoğu bilimsel makalede bu araştırmaları okuyabilirsiniz ^^

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,035
İsim
Murat Orhan
Tavuk göğüsü ye az yağ bol protein düşük kalori. Ağır antreman yapmıyorsan supplemente gerek yok yarardan çok zarara girersin.

Top Bottom