Koştuğun anda kilo vermeni mi bekliyorsun? Su içtiysen onun ağırlığıdır.A-arkadaşlar daha yeni aşşşşşırı garip bir durum ile karşılaştım. 1 saat koşu yaptım 4'er dakika mola 12 dakika koşu şeklinde ancak spor bittikten sonra 75.1'den 76'ya yükseldimNasıl oldu lan bu?! 5-10'kere tartıldım sonuç aynı.
Koşarken 1 lt bu içmiş olabilir misin?
Koştuğun anda kilo vermeni mi bekliyorsun? Su içtiysen onun ağırlığıdır.
İçine hava dolmuştur kardeşim. koştuğun zaman kilo bir anda yanmıyor bu arada, koşu bittikten sonra yavaş yavaş yağ yakımı başlıyor.
Kardeşim neyi garipsiyorsun su içmişsin 1 lt veya daha fazla diyorsun kilo alman normal değil mi o su nereye gidecek?Evet belki daha fazla bile olmuş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim asıl garipsediğim nokta kilo almış olmam![]()
Kardeşim neyi garipsiyorsun su içmişsin 1 lt veya daha fazla diyorsun kilo alman normal değil mi o su nereye gidecek?
Su içmiş kilo alması gayet normal.Bu kadar kısa sürede gerçekten kilo alamazsın ya da veremezsin. Sadece vücudundaki fazla suyu ve dışkıyı atarsın ya da fazladan sıvı ve besin alırsın.
Bu kadar kısa sürede gerçekten kilo alamazsın ya da veremezsin. Sadece vücudundaki fazla suyu ve dışkıyı atarsın ya da fazladan sıvı ve besin alırsın.