Neler Yeni

Koşulsuz Şartsız İade Hala Devam Ediyor mu?

pentiti

80+ Silver
Arkadaşlar aldığım bir laptopu şimdi iade etmek istiyorum ghosting sorunu var çünkü, kutu içeriğinin hepsi mevcut. Benim araştırdığıma göre 2024 de yürürlülüğe girecekmiş bu koşulsuz şartsız iade kararının kalkması, ki ben sorunlu olduğundan dolayı iade ediyorum. Ben şimdiki laptopta iade talebi oluşturdum herifler inceleyeceğiz dediler. Asıl olay ise şu: Şimdi yeni alacağım laptopu belirledim ama onun da sadece bir günlüğüne indirime girdiğini düşünüyorum, bu yüzden zamlanmadan almak istiyorum. İade talebinin de sonuçlanması bir günden fazla süreceği için merak ediyorum sizce her türlü iade edilmesi garanti mi şu anki sorunlu laptopumun?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Amazondan almadıysan ürünü çok fazla ümitlenme.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bazıları kabul ediyor bazılar servis raporu olmadan kabul etmiyor. Kabul etmezlerse uğraşırsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
O zaman sıkıntı. İade etme şansları bile çok düşük. Çok basit sebeplerle aleyhine işleyebiliyor koşulsuz iade durumu. Sonuna kadar beklemen gerek, yoksa çok büyük risk.

pentiti

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sıkıntı. İade etme şansları bile çok düşük. Çok basit sebeplerle aleyhine işleyebiliyor koşulsuz iade durumu. Sonuna kadar beklemen gerek, yoksa çok büyük risk.
Hocam ama diyelim ben şimdi zamlanacak diye istediğim laptopu aldım diyelim, sonrasında laptop geldiğinde sorunlu ürünümün iadesi sonuçlanana kadar zamlanacak diye aldığım laptopun kutusuna dokunmadım bile diyelim ve diyelim iade reddedildi o kutusuna bile hiç dokunmadığım laptopu tekrar geri gönderemez miyim? Bu şekilde risksiz olmaz mı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Hocam ama diyelim ben şimdi zamlanacak diye istediğim laptopu aldım diyelim, sonrasında laptop geldiğinde sorunlu ürünümün iadesi sonuçlanana kadar zamlanacak diye aldığım laptopun kutusuna dokunmadım bile diyelim ve diyelim iade reddedildi o kutusuna bile hiç dokunmadığım laptopu tekrar geri gönderemez miyim? Bu şekilde risksiz olmaz mı?
14gün kesinlikle geçmemesi gerekiyor. Kutuyu açmamalısınız asla.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,316