🔥İndirim KOŞUNN!!! Vodafone Yeni Uygun Tarife 20GB 208 TL, 30GB 293 TL,60GB 392 TL

eyw unutmazsam kardeşiminkini geçiricem birde beyler kardeşiminki vodafone ama faturalı değil yüklemeli geçebilirmi indirimli

Vodafone Ankara'nın merkezinde, Çankaya kizilayda bile çekmiyordu. İsterse 200e versin o paketleri geçmeden önce bir Vodafone kullanıcısının internet değerlerine bakıp geçin basınız agirmasın sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20250925_164034.webp

Bu arada TT de de bazı illerde şu kampanya mevcut. Tarife degistirecekler bakabilir. Vodafone un yandan yemiş halı ama biraz daha iyi.

turkceldeyım bıtmesıne 3 ay var bana cektıklerı tarıfe 270 ve verdıklerıde 10gb net

Almayin ya ben 132 TL olanı aldım bildiğin sehir merkezinde sanki dağ başı gibi çekmiyor resmen

ne lisemde çekti ne evimde çekiyor adam akıllı nede üniversitemde çekiyor İstanbulun göbeğinde yaşıyorum birde
Hocam hem liseye hem üniversiteye mi gidiyorsunuz ayrıca orası İstanbulun göbeği değil malümatınız olsun

Geçmeden önce kullanan birisinden internet hızlarına bakmanızı tavsiye ederim. 1 hafta sonra tekrar Turkcell'e geçmek zorunda kaldım. Turkcell 500 mbps hız sağlayabiliyorken Vodafone 35 mbps bile zor sağlıyordu. Özellikle internet hızının sizin için önemli olduğunu düşünüyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. Ayrıca, çekim Turkcell kadar iyi olmadığı için telefonun bataryası çok daha hızlı bitiyordu. Anadolu ve Avrupa yakası dahil pek çok yerde 1 hafta boyunca kullandım. Benim gittiğim yerlerde Turkcell'in yanına yaklaşamazdı.

tahaaüt bitimine kaç gün kala geçmek lazım ek para çıkmaması için

Kesinlikle aynı bölgede kullanan birinden referans alın! Geçen yıl benzer ve daha düşük fiyattan geçmiştim, evim şehrin merkezi olmasına rağmen mobil internet resmen rezaletti. Üstüne kaç sefer m. hizmetleri aradığımda hep baz istasyonu yoğunluğu deyip geçiştirdiler. Koca sene doğru dürüst mobil internet kullanmadan geçti, geçen ay TTMobil'e geçtim ve gayet iyi çekiyor. O yüzden bölgesel araştırma çok önemli...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,808
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri