Kot pantolon önerisi

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Regular/Baggy tarzı giyinyorum diyebilirim skinnyden nefret ediyorum. Genelde kargo-baggy giyiyorum ama baydı artık değişmek istiyorum.
Yine vucuda yapısmayacak genis olacak kot tarzında pantolon arıyorum. Nerde bulabilirim? Yani bulmasına bulurumda en kalitelisi en iysii nerdedir siz nerden alıyorsunuz ?

Wrangler, Mavi, Colins,Lee, LTB'den bakabilirsin. Ben bunlardan kot alıyorum memnunum.

Son düzenleme:
Regular/Baggy tarzı giyinyorum diyebilirim skinnyden nefret ediyorum. Genelde kargo-baggy giyiyorum ama baydı artık değişmek istiyorum.
Yine vucuda yapısmayacak genis olacak kot tarzında pantolon arıyorum. Nerde bulabilirim? Yani bulmasına bulurumda en kalitelisi en iysii nerdedir siz nerden alıyorsunuz ?
flawwears bakabilirsin tarzına uyarsa kalitesi çok çok iyi ürünlerinin

Wrangler, Mavi, Colins,Lee'den bakabilirsin. Ben bunlardan kot alıyorum memnunum.
fiyatları nasıl genel olarak hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flawwears bakabilirsin tarzına uyarsa kalitesi çok çok iyi ürünlerinin
cok uymuyo gibi hocam :)
aşırı salaş duruyor
ama fiyatları uygunmuş kalitesinden eminseniz denemelik alayım

bir tık fazla salaş evet ben bir süredir ordan bir şeyler alıyorum 10-12 parça bir şeyler almışımdır kalitesi çok iyi
valla sweatshirtler bile 500 600 bandında bayadır oyle fiyat gormuyordum siz kullanıp kalitesini begendiyseniz denemelik alıcam

colins david öneririm kesinlikle.

Bershka kalıplar çok iyi ama iplikleri fln atıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,055
Üyeler
188,871
Son üye
cprorogrammer
Geri