💥 Kötü Haber ! Micron, Crucial Markasını Sonlandırdı ! 💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,719
Crucial piyasadan çekildi.

Micron, sadece yapay zeka şirketlerine RAM ve SSD satmak için tüketici markası Crucial’ı sonlandırdığını duyurdu. Ne düşünüyorsunuz ?

Ben üzüldüm. Crucial markasını severdim. Güvenilir ve sağlam bi markaydı. Türkiye'de arkasında EXA vardı disti de iyiydi. Fakat bu haber bize bunun başlangıç olmadığını gösteriyor gibi. Ram SSD krizi 2027 yılına sarkabilir.

Kaynak:

elotof kokteyli atayım emi yapay zekanıza
noname markalara dönücez yakında. Exa Kingsman diye bir ram getirmiş. Daha yolun başındayız. Noname'lere şükredeceğimiz hale bile gelebiliriz.

Sistem fiyatına 32 GB RAM alındığı şu dönemde ilaç gibi geldi!

Crucial piyasadan çekildi.

Micron, sadece yapay zeka şirketlerine RAM ve SSD satmak için tüketici markası Crucial’ı sonlandırdığını duyurdu. Ne düşünüyorsunuz ?

Ben üzüldüm. Crucial markasını severdim. Güvenilir ve sağlam bi markaydı. Türkiye'de arkasında EXA vardı disti de iyiydi. Fakat bu haber bize bunun başlangıç olmadığını gösteriyor gibi. Ram SSD krizi 2027 yılına sarkabilir.

Kaynak:
Minimum 1 yıl sistem yok laptop falan konsol alacak varsa hemen alsın yoksa çok ağlarsınız vallahi altına değil rama yatırım yapın

Vatan bilgisayarda bayraklar yarıya çekildi

1 ay önce sistem topladım varya uçurumdan döndüm valla...

Şuan almalımıyız ya laptopta 16 var 2 tane 16 alcamda

parayı buldular tabii

Vatan bilgisayarda bayraklar yarıya çekildi
vatanda exa'dan alıyordu. sadece vatanda değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan almalımıyız ya laptopta 16 var 2 tane 16 alcamda
bulduğuna yapş daha da artıcak

parayı buldular tabii
2026 da üretecekleri tüm malı satan firmalar var ram üreticileri içinde.

Üzücü bir haber. Çok sağlam ürün üretiyorlardı. :peeposad2:

Minimum 1 yıl sistem yok laptop falan konsol alacak varsa hemen alsın yoksa çok ağlarsınız vallahi altına değil rama yatırım yapın
Türkiye'de bunun etkisi şubattan sonra daha çok ortaya çıkıcak.

1 ay önce sistem topladım varya uçurumdan döndüm valla...
aynen öyle

kim giderse gitsin yerini mutlaka alternatif doldurur. A firması yapay zekaya çalışır B firması gelip tüketiciyi kapatır. önemli olan firmaların bu zor durumu fırsata çevirip mining dönemindeki gibi müşteriyi, oyuncuyu, son tüketiciyi kondiklememesi. eskinden hatıralyın 3060ti fiyatına sistem çıkarıyoruz diye diye sapladılar millete.

Geri