Neler Yeni

Kötü karne aileye nasıl verilir

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle oldu bende bilmiyorum içimde korku var değişik hissediyorum yeni bir okuldayım ve ağır geldi bir tık. 2. Dönem o derslerden 60 70 almamda muamma olduğu için kalmamda an meselesi. Nasıl

Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle oldu bende bilmiyorum içimde korku var değişik hissediyorum yeni bir okuldayım ve ağır geldi bir tık. 2. Dönem o derslerden 60 70 almamda muamma olduğu için kalmamda an meselesi. Nasıl bir yol izlemeliyim
Bir yıl kaldım ve hic hoş degil hayata işe 1 sene geç başlıyosun maddi olarakta kayıp ayrıca o karneyi bana getirsen kesin dayak yerdin bence götürme.

Sansar Salvo

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
Salla Geç Knk Ya 9 Aldım Bayağı Şey Dedilerde Umrumda Değil Kişisel Sorun Seninki Takmıcan
Bana kalırsa takmıyorum ama vicdan azabıda var benim için çabaladılar o kadar söz verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yıl kaldım ve hic hoş degil hayata işe 1 sene geç başlıyosun maddi olarakta kayıp ayrıca o karneyi bana getirsen kesin dayak yerdin bence götürme.
Keske dayak yesem sözlü dayak daha fena

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,344
İsim
Lokman Doğan
Kaçıncı sınıfsın

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Bana kalırsa takmıyorum ama vicdan azabıda var benim için çabaladılar o kadar söz verdim

Keske dayak yesem sözlü dayak daha fena
kaldığım sene annem telefonumu camdan fırlatıp sinir krizi geçirip beni tokatladı sonra ısırdı.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
kaldığım sene annem telefonumu camdan fırlatıp sinir krizi geçirip beni tokatladı sonra ısırdı.
Benimde bilgisayar var o sağlam çıkarmı muamma, garip miş bu arada seninki biraz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
Dostlar an itibarı ile fizikçi geçirmiş kimya 42 ye yükselmiş durumda. Allah büyük kimyadan geçersem dert tasa kalmıyor

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
kardeşim gidiyosun veriyosun sonra bi nashit cart curt bağıranma vs. falan geçiyor sonra bakıyorsun halıya ulan desenleri ne güzelmiş nerden aldık hesabı falan filan bakıyosun sonra baba otoya bağlıyor bi yerden sonra dinlemediğni fark edince susuyo.

sonra gidiyosun 3 güne her şey normale döner sıkma canını
liseye giderkenki zamanlarımda her dönem sonu yaşadığım şeyi özetmelişsin :ROFLMAO:

öte yandan bakarsak arkadaşında dediği gibi ya dayak, yada bağırma/nasihat bunlardan birisi mutlaka yaşanacak, baban dayak atan bi tip değilse en fazla 1-2 saat nasihat dinlersin, baban baktı sen takmıyosun öfler pöfler çıkar evde söylenir bir süre 2-3 gün sonra unutur zaten.

karne notlarının kötü gelmesinin bir ekstra negatif yanı ise, baban bir olay hakkında sana kızdığında lafları evirip çevirip tekrar karneye getirebilir.

onun dışında takma kafana

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
bedirhan
2. Dönem geçeceğime ve hatamı bildiğime dair özlü bir konuşma yapmam gerekecek:D

İşte dayak yesek koymaz. Ama o sözlü dayak varya haftalar süren yerle bir ediyor
karneyi verirken onalrdan daha sinirli ve üzgün tavırlar al işe yarayabilir ama daha kötüde olabilir aileni sen daha iyi tanırsın işe yararmı sen karar ver

Top Bottom