Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Üff 80 pılas sertifika varsa kesin çok iyidir.kardesim.80.puls.sertifika.var.iste
Üff 80 pılas sertifika varsa kesin çok iyidir.kardesim.80.puls.sertifika.var.iste
gtx.3070.alinizrog.thor.neymiş.bu da 1200 vat.
4 bile değil 3dediki 4100tl şu sistemden daha iyisini topla dediği sistem i5 4.nesil rx 550 8gb ram
baya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnızNOVA-1050Ti / INTEL i3-10105F / ASUSCerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1050Ti oyuncu bilgisayarı hem EBA eğitiminizi alabileceğiniz hem de oyun eğlencenizi en uygun fiyat ile yaşayacağınız sistem olarak tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İzoly e özel kart üretiyor NvidaNvidia çok satsr diğerlerinin iştihamı düşer diye ipini çekmiş ama izoly açığa cıkarmış.
O banlandı mı?Bu dün gece trol yapan çocuğa çok benziyor. Özellikle saçmalama kısmında. Ripjaws mıydı neydi?
4 bile değil 3
Banlandı.O banlandı mı?
Mousbaya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız
Adamlar 2. el satıyor. ''2.''baya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız
Plastik 5 liralık mouse var ama ışıklıysa güzeldir haklısınbaya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız