TamerKs
80+ Silver
Evet evetgereksiz bi algı oluşturulmuş
Evet evetgereksiz bi algı oluşturulmuş
İzoly i savunmakla zaten bize hakaret etmiş oluyorsun bana izoly i savunmakanka insanlar garip derece de nefret dolu yapıcak bir şey yok sanki ailesine küfür etmişim gibi tepkiler veriyorlar fikir belirtemiyor insanlar artık
Sen abdulhamidi savundun !İzoly i savunmakla zaten bize hakaret etmiş oluyorsun bana izoly i savunma
Savunmadım!Sen abdulhamidi savundun !
2. eldir o az nefes alınmış hava gibi.İzolyde 1 dakika daha ucuz
Acilen bu sayfadan uzaklaş. Sabaha karşı kendisiyle birlikte samet adlı kullanıcının da ceza almasına sebep oldu. Sakin kalın.Arkadaşlar bu izoly sevdalısı trolün konusuna daha fazla yazı yazmayalım yoksa ben buna küfredip ban yicem.
İzoly ' nin sahibi her kimse şuan müşterilerine karşı gülüyordur.İzoly'nın kötü firma olduğunu kabullenmiyorsun.
Sonuna kadar sanki kendi şirketinmiş gibi savunuyorsun?
Yo sıfır abim hatta az daha ödersen 1.5 dakikası var.2. eldir o az nefes alınmış hava gibi.
Yalnız arkadaşın attığı sistem 4k benim attığım 3k aradaki farkla ekipman alınır aynı fiyata denk gelir.Ben anlamıyorum ya şu sistemleri neden kendiniz kullanıyorsunuz diye savunuyorsunuz başka insanlarında mı kazık yemesi hoşunuza gidiyor!?
Eğer kendin kullanmıyorsan tamamen bilgisizliğinden konuşuyorsun burada sana bunu anlatabilecek onlarca insan var onlarca
İzoly sistemler alınmaz kazıklar ve kötüler ne halt yediği belirsiz milleti kasa görüntüleriyle kandırmak için oluşturulmuş bir marka
İzoly alıp memnun olan insanlar 10 11 yaşında sadece zula oynayan insanlar burada onca insan açıklamasını mantıklı bir şekilde yapıyor sen ise 24 inç monitörü var ne monitörü 60hz 1ms mi monitor? Allah aşkına güldürmeyin ya