Neler Yeni

kötü yorumlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
kanka insanlar garip derece de nefret dolu yapıcak bir şey yok sanki ailesine küfür etmişim gibi tepkiler veriyorlar fikir belirtemiyor insanlar artık
İzoly i savunmakla zaten bize hakaret etmiş oluyorsun bana izoly i savunma

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşlar bu izoly sevdalısı trolün konusuna daha fazla yazı yazmayalım yoksa ben buna küfredip ban yicem.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager
Ben anlamıyorum ya şu sistemleri neden kendiniz kullanıyorsunuz diye savunuyorsunuz başka insanlarında mı kazık yemesi hoşunuza gidiyor!?

Eğer kendin kullanmıyorsan tamamen bilgisizliğinden konuşuyorsun burada sana bunu anlatabilecek onlarca insan var onlarca

İzoly sistemler alınmaz kazıklar ve kötüler ne halt yediği belirsiz milleti kasa görüntüleriyle kandırmak için oluşturulmuş bir marka

İzoly alıp memnun olan insanlar 10 11 yaşında sadece zula oynayan insanlar burada onca insan açıklamasını mantıklı bir şekilde yapıyor sen ise 24 inç monitörü var ne monitörü 60hz 1ms mi monitor? Allah aşkına güldürmeyin ya 😁

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Arkadaşlar bu izoly sevdalısı trolün konusuna daha fazla yazı yazmayalım yoksa ben buna küfredip ban yicem.
Acilen bu sayfadan uzaklaş. Sabaha karşı kendisiyle birlikte samet adlı kullanıcının da ceza almasına sebep oldu. Sakin kalın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İzoly'nın kötü firma olduğunu kabullenmiyorsun.
Sonuna kadar sanki kendi şirketinmiş gibi savunuyorsun?
İzoly ' nin sahibi her kimse şuan müşterilerine karşı gülüyordur.

Benim yetkim olsa varya izoly / turbox denen markayı dünyadan silerim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben anlamıyorum ya şu sistemleri neden kendiniz kullanıyorsunuz diye savunuyorsunuz başka insanlarında mı kazık yemesi hoşunuza gidiyor!?

Eğer kendin kullanmıyorsan tamamen bilgisizliğinden konuşuyorsun burada sana bunu anlatabilecek onlarca insan var onlarca

İzoly sistemler alınmaz kazıklar ve kötüler ne halt yediği belirsiz milleti kasa görüntüleriyle kandırmak için oluşturulmuş bir marka

İzoly alıp memnun olan insanlar 10 11 yaşında sadece zula oynayan insanlar burada onca insan açıklamasını mantıklı bir şekilde yapıyor sen ise 24 inç monitörü var ne monitörü 60hz 1ms mi monitor? Allah aşkına güldürmeyin ya 😁
Yalnız arkadaşın attığı sistem 4k benim attığım 3k aradaki farkla ekipman alınır aynı fiyata denk gelir.
Benim attığım sistemd de 9.nesil intel var önermem fakat o sistemi tokatlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,975
Üyeler
161,533
Son üye
panha0
Top Bottom