T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Çin'den marka basma 20TL klavye 20TL mouse 500TL monitörlü aynen sen de haklısın.baya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız![]()
Çin'den marka basma 20TL klavye 20TL mouse 500TL monitörlü aynen sen de haklısın.baya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız![]()
1 ay dayansın o klavye mouse senden ben satın alıcağımbaya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız![]()
Fiyat?.dbaya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız![]()
Evet cezalı. Bu yeni hesap galiba.O banlandı mı?
kanka insanlar garip derece de nefret dolu yapıcak bir şey yok sanki ailesine küfür etmişim gibi tepkiler veriyorlar fikir belirtemiyor insanlar artıkArkadaş markayı savunduğu için ban yemez heralde, burası öyle bir forum değil. Fikrini belirtmiş.
Evet. Muhtemelen 1 ay sonra bozulacak olan o parçalarla kullanabilirsin sistemini. Hayırlı olsun.baya akıllısın kanka benim attığım fullset 24 monitörlü klavye mouslu yalnız![]()
Ben kaç dakikadır yazıyorum tek yazıma cevap yazmadım bekliyorum.kanka insanlar garip derece de nefret dolu yapıcak bir şey yok sanki ailesine küfür etmişim gibi tepkiler veriyorlar fikir belirtemiyor insanlar artık
İzoly'nın kötü firma olduğunu kabullenmiyorsun.kanka insanlar garip derece de nefret dolu yapıcak bir şey yok sanki ailesine küfür etmişim gibi tepkiler veriyorlar fikir belirtemiyor insanlar artık
Belki de öyle?İzoly'nın kötü firma olduğunu kabullenmiyorsun.
Sonuna kadar sanki kendi şirketinmiş gibi savunuyorsun?