Adamlar eski sistemleri yeni sistem fiyatına satıp üstüne 2. El kullanıyorlar. Sen bunu savunuyor musun gerçekten?uzun bi inceleme yaptım izoly hakkında kötü yorumda iyi yorumda var ama kötü yorumlar dikkati mi çekti 1. 2. nesil işlemciler tarihten kalma parçalar satılıyor diye ama sitesine girince gtx3070 gtx2080 1650super i3 10. nesil i5.10 nesil ryzen 5,7 gibi yüksek nesilli işlemciler anakartlar sattığını da gördüm insanların koyun sürüsü olduğunu fark ettim adamların sitesini inceledikten sonra parası olana da olmaya da bilgisayar sattıklarını anladım yorumlarda 3470 alanlara laf ediyorlar ama insanlar anlamıyor ki parası ona yetip aldı. eğer piyasada 1. nesil 3. nesil işlemciler olmasaydı ülkenin yarısından çoğunda bilgisayar falan olmazdı ve testlere baktıktan sonra o tarz düşük nesillerde kasmadan popüler olan lol cs valorant oynadıklarını gördüm bu yüzden bu kötü yorumların boş olduğunu düşünüyorum artık gereksiz bi algı oluşturulmuş paran varsa git itopyadan msi dan 10.000tl ye al bilgisayarını zaten boş yoruma gerek yok bence.
Maşallah.gtx3070 gtx2080
Gtx 3070 gtx 2080uzun bi inceleme yaptım izoly hakkında kötü yorumda iyi yorumda var ama kötü yorumlar dikkati mi çekti 1. 2. nesil işlemciler tarihten kalma parçalar satılıyor diye ama sitesine girince gtx3070 gtx2080 1650super i3 10. nesil i5.10 nesil ryzen 5,7 gibi yüksek nesilli işlemciler anakartlar sattığını da gördüm insanların koyun sürüsü olduğunu fark ettim adamların sitesini inceledikten sonra parası olana da olmaya da bilgisayar sattıklarını anladım yorumlarda 3470 alanlara laf ediyorlar ama insanlar anlamıyor ki parası ona yetip aldı. eğer piyasada 1. nesil 3. nesil işlemciler olmasaydı ülkenin yarısından çoğunda bilgisayar falan olmazdı ve testlere baktıktan sonra o tarz düşük nesillerde kasmadan popüler olan lol cs valorant oynadıklarını gördüm bu yüzden bu kötü yorumların boş olduğunu düşünüyorum artık gereksiz bi algı oluşturulmuş paran varsa git itopyadan msi dan 10.000tl ye al bilgisayarını zaten boş yoruma gerek yok bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.izoly.com/izoly-alfa-i5-10400f-32gb-240ssd-1tb-rtx3070-masaustu-bilgisayar-758 örnek paran varsa git bunu al
Peki.uzun bi inceleme yaptım izoly hakkında kötü yorumda iyi yorumda var ama kötü yorumlar dikkati mi çekti 1. 2. nesil işlemciler tarihten kalma parçalar satılıyor diye ama sitesine girince gtx3070 gtx2080 1650super i3 10. nesil i5.10 nesil ryzen 5,7 gibi yüksek nesilli işlemciler anakartlar sattığını da gördüm insanların koyun sürüsü olduğunu fark ettim adamların sitesini inceledikten sonra parası olana da olmaya da bilgisayar sattıklarını anladım yorumlarda 3470 alanlara laf ediyorlar ama insanlar anlamıyor ki parası ona yetip aldı. eğer piyasada 1. nesil 3. nesil işlemciler olmasaydı ülkenin yarısından çoğunda bilgisayar falan olmazdı ve testlere baktıktan sonra o tarz düşük nesillerde kasmadan popüler olan lol cs valorant oynadıklarını gördüm bu yüzden bu kötü yorumların boş olduğunu düşünüyorum artık gereksiz bi algı oluşturulmuş paran varsa git itopyadan msi dan 10.000tl ye al bilgisayarını zaten boş yoruma gerek yok bence.
https://www.izoly.com/izoly-alfa-i5-10400f-32gb-240ssd-1tb-rtx3070-masaustu-bilgisayar-758 örnek paran varsa git bunu al
bu attığın sistem kadar saçma sistem görmedimuzun bi inceleme yaptım izoly hakkında kötü yorumda iyi yorumda var ama kötü yorumlar dikkati mi çekti 1. 2. nesil işlemciler tarihten kalma parçalar satılıyor diye ama sitesine girince gtx3070 gtx2080 1650super i3 10. nesil i5.10 nesil ryzen 5,7 gibi yüksek nesilli işlemciler anakartlar sattığını da gördüm insanların koyun sürüsü olduğunu fark ettim adamların sitesini inceledikten sonra parası olana da olmaya da bilgisayar sattıklarını anladım yorumlarda 3470 alanlara laf ediyorlar ama insanlar anlamıyor ki parası ona yetip aldı. eğer piyasada 1. nesil 3. nesil işlemciler olmasaydı ülkenin yarısından çoğunda bilgisayar falan olmazdı ve testlere baktıktan sonra o tarz düşük nesillerde kasmadan popüler olan lol cs valorant oynadıklarını gördüm bu yüzden bu kötü yorumların boş olduğunu düşünüyorum artık gereksiz bi algı oluşturulmuş paran varsa git itopyadan msi dan 10.000tl ye al bilgisayarını zaten boş yoruma gerek yok bence.
Bunu al ve paran çöpe gitsin.
kimseler duymasınMaşallah.
Ben inandımgtx3070 gtx2080
Darboğaz olmaz mı?Bunu al ve paran çöpe gitsin
arkadaş izoly çalışanı galiba. neyse dont feed the troll diyelim, konu büyümeden kapansın.Adamlar eski sistemleri yeni sistem fiyatına satıp üstüne 2. El kullanıyorlar. Sen bunu savunuyor musun gerçekten?