Köy için Superbox alınır mı?

Ivae99

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar merhaba. Yazılım kursu alıyorum ama 3 boyunca köyde olmam gerekiyor her gün 8 saate kadar bilgisayar başındayım bana internet gerekiyor bende çözümü Superbox'ta buldum sizce onu mu tercih etmeli miyim internet düzgün çeker mi kaç Mbps'e kadar alabilirim veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Yazılım kursu alıyorum ama 3 boyunca köyde olmam gerekiyor her gün 8 saate kadar bilgisayar başındayım bana internet gerekiyor bende çözümü Superbox'ta buldum sizce onu mu tercih etmeli miyim internet düzgün çeker mi kaç Mbps'e kadar alabilirim veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı teşekkürler.
Dostum superbox gerçekten pahalı telefon hattınının markası köyde çekiyor ise ek internet alman sana hemde cebine yardımcı olacaktır. Fakat çekmiyorsa eğitimin önüne hiçbir şey geçemez almam daha iyi olur.

Dostum superbox gerçekten pahalı telefon hattınının markası köyde çekiyor ise ek internet alman sana hemde cebine yardımcı olacaktır. Fakat çekmiyorsa eğitimin önüne hiçbir şey geçemez almam daha iyi olur.
reis parayı geçtim artık benim için önemli bir hale geldi :D sadece internet hızına kafam takıldı birde evimde şuan kullanıyorum sabit 1 yıl tahahhüt istiyor nasıl yapacağımı bilemedim

ben istanbulda maltepede yaşıyorum bizim bina yeni olmasına rağmen az kota vardı bizde mecburan türkcell süperbox aldık 2 sene mecburan 150 gb aylık 150 tl ödedik hız konusunda problem yok fakat çok pahalandı diye biliyorum ben pişman oldum ama yapacak bişey yoktu senin işin gereği almak zorundasın birde onun iade etme parası cart curtu var

reis parayı geçtim artık benim için önemli bir hale geldi :D sadece internet hızına kafam takıldı birde evimde şuan kullanıyorum sabit 1 yıl tahahhüt istiyor nasıl yapacağımı bilemedim
Reis paradan sıkıntın yoksa kullanılır tanıdığım biride kullanıyordu. Ben verimli ve cebe uygunu söyledim iyi günler.

Hızı telefonlardan 1 tık iyi çekiyor genelde , bende köyde kullandım 100 gb almıştım kota ve fiyat dışında bir sıkıntısı yoktu , kotasını sürekli dolduruyordum . O yüzden sabit internete geçtim bütçeniz elveriyorsa superbox çok büyük rahatlık bence .

internet hızı nasıl onu merak ediyorum

internet hızı nasıl onu merak ediyorum
Köyünüzde alacağınız Servis Sağlayıcının mobil hattını kullanıyorsanız test edin. o hızlardan biraz yüksek veyahut o hızlarda olur.

Valla 10mbps 50mbps metro ethernet al daha iyi 😂
Metroethernet.com.tr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,342
Üyeler
186,607
Son üye
0Beyza1