Köy Kedisi Nasıl Eğitilir ve Tüy Dökmesi Nasıl Önlenir?

Reaksiyon skoru
23
Merhaba. Benim ölen dedemin bahçede beslediği bir kedi var ve bu kediyi annem evde istemiyor. Bu kedinin tüy dökmesini nasıl önlerim?
Önerilerinizi beklerim.
Not:kedi tekir cinsten ve köy kedisi eğitimi nasıl yapılır bunun?

Merhaba. Benim ölen dedemin bahçede beslediği bir kedi var ve bu kediyi annem evde istemiyor. Bu kedinin tüy dökmesini nasıl önlerim?
Önerilerinizi beklerim.
Yaşı varsa eğitimi zor olur internetten eğitim videoları faydalanabilirsin bir de tüy dökmeyi önlemiyorsun en azından benim deneyimlerim o yönde. Diğer arkadaşlarda yazsın bakalım çözümü var mı.

Yaşı varsa eğitimi zor olur internetten eğitim videoları faydalanabilirsin bir de tüy dökmeyi önlemiyorsun en azından benim deneyimlerim o yönde. Diğer arkadaşlarda yazsın bakalım çözümü var mı.
Evet yaşı var ama bir yavrusu var o olur mu?

Önerilerinizi beklerim.
Kedinin yaşı varsa bu çok zor olur. Ayrıca sfenks kedisi(sebebi basit kedide tuy yok ) değilse her türlü tüy dökecektir. Tekir kedi candır malum doğal seçilim ile en sorunsuz olandır. Ayrica çok da ilgi ister hareketlidir hayvanın doğası sonuçta.

Kaliteli mama ve haftada iki kere taranırsa tüy dökümü en aza iner.

Biraz hırçın bir yavru elimi ısırmaya kalktı o çözülür mü? Evcil kedilerde de var mı?
Çözülür yavaş yavaş eğiterek. Araştır özellikle videoları izle eğitimde mamanın önemi çok önemli eğitim vereceğin zamanları yemek vakitlerine ayarlaman lazım vs çok detay var gerçi o köpek için kedide de olur galiba. Dediğim gibi kedi eğitimi diye arat zaten birçok içerik var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,476
Üyeler
184,010
Son üye
furkyyk
Geri