Peganeo 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1,810 Dahası Reaksiyon skoru 1,039 Konum Malatya İsim Arda 7 Eylül 2021 #14 MehmetV2 yazmış: Bölümleri oynamak için internet gerekiyor Devamı için tıklayın... İnternetsiz oynuyordum ben. Hiç bir zaman internet gereksinimi sormadı.
MehmetV2 yazmış: Bölümleri oynamak için internet gerekiyor Devamı için tıklayın... İnternetsiz oynuyordum ben. Hiç bir zaman internet gereksinimi sormadı.
MehmetV2 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 2,064 Dahası Reaksiyon skoru 1,232 Konum Mehmet Yılmaz İsim Mehmet emre börekçi 7 Eylül 2021 #15 Peganeo yazmış: İnternetsiz oynuyordum ben. Hiç bir zaman internet gereksinimi sormadı. Devamı için tıklayın... Yeniden indirip dene artık istiyor bende sıkıldığım için indirmiştim internetsiz diye hem yeni bölüm oynamak için 12 saat bekletiyor hem de yeni bölüme başlatmak için internet istiyor
Peganeo yazmış: İnternetsiz oynuyordum ben. Hiç bir zaman internet gereksinimi sormadı. Devamı için tıklayın... Yeniden indirip dene artık istiyor bende sıkıldığım için indirmiştim internetsiz diye hem yeni bölüm oynamak için 12 saat bekletiyor hem de yeni bölüme başlatmak için internet istiyor