Neler Yeni

KPOP Reziliği Çok Kötü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Sürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bities

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bities hard rp kardeşim bities çok iyi jimmy fotoraf çekilelim adamım

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Sürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.
Usta bende severek k-pop dinliyorum ve çoğu grubu dinliyorum ve o yüzden yasaklanmalı demen hoşuma gitmedi lakin bir konu da haklısınki k-pop dinleyip gerçekten pek aklı dengesi yerinde olmayan ve küçük yaşlı insan dolu ama onları takmasanda olur yani çünkü eskiden bende takıyordum ve k-pop'dan nefret ediyordum ama gayet güzel şarkıları var ve şuan spotify listemde 46 tane k-pop şarkısı var ve dediğim gibi o insanları takma ve evet küçük yaşlı arkadaşlar da baya dolu ama büyük yaşlı ya da aklı başında insan da baya fazla ama doğal olarak insanların gözüne kötü olanlar batıyor.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
toplumun kanayan bir yarasına parmak basmış aydınlandım (!)

Usta bende severek k-pop dinliyorum ve çoğu grubu dinliyorum ve o yüzden yasaklanmalı demen hoşuma gitmedi lakin bir konu da haklısınki k-pop dinleyip gerçekten ***** ve küçük yaşlı insan dolu ama onları takmasanda olur yani çünkü eskiden bende takıyordum ve k-pop'dan nefret ediyordum ama gayet güzel şarkıları var ve şuan spotify listemde 46 tane k-pop şarkısı var ve dediğim gibi o insanları takma ve evet küçük yaşlı arkadaşlar da baya dolu ama büyük yaşlı ya da aklı başında insan da baya fazla ama doğal olarak insanların gözüne kötü olanlar batıyor.
Sonunda düzgün bir yorum geldi kanka yani bazıları güzel olabilir ama bana göre çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga büyük ihtimalle ban yiyenlerden biri bu :D
Forumda yeniyim kanka ne ban yiyeni

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047