Neler Yeni

KPOP Reziliği Çok Kötü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bizim sınıfta Whatsapp profil fotoğrafına BTS koyan kızlar var okulda falan sürekli BTS i övüyor BTS deki erkeklerin her erkekten daha iyi olduğunu sanıyo ayrıca WP durumuna da BTS le ilgili bir şey yazmış BTS le dalga geçince hemen bize saldırıyo. (Lise 2)

1639861542484.png

José Mourinho

80+ Silver
Forumda vardı ya ağzımdan kan gelmesini istiyorum diye o manyak adam biliyorsundur belki hani o manyaklıkta aşıklar kpop a 10 yaşındakiler

theali

80+ Bronze
Usta bende severek k-pop dinliyorum ve çoğu grubu dinliyorum ve o yüzden yasaklanmalı demen hoşuma gitmedi lakin bir konu da haklısınki k-pop dinleyip gerçekten pek aklı dengesi yerinde olmayan ve küçük yaşlı insan dolu ama onları takmasanda olur yani çünkü eskiden bende takıyordum ve k-pop'dan nefret ediyordum ama gayet güzel şarkıları var ve şuan spotify listemde 46 tane k-pop şarkısı var ve dediğim gibi o insanları takma ve evet küçük yaşlı arkadaşlar da baya dolu ama büyük yaşlı ya da aklı başında insan da baya fazla ama doğal olarak insanların gözüne kötü olanlar batıyor.
İnsanların zevkleri farklıdır buna saygı duyuyorum da sınıfta akıllı tahtadan KPOP açıp dans edene ne demeli?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bence sana en acilinden Türkçe dersi lazım. Okulunda K-POP dinleyen arkadaşlarını eleştireceğine Türkçe derslerini aksatmamaya çalış. Ayrıca kitlesinin kötü olması şarkı grubunu/gruplarını çöp yapmaz. Şarkıyı beğenmezsin, sanatçıyı beğenmezsin, grubu beğenmezsin eyvallah ama gelip de kitlesi çöp diye şarkıya, gruba veya sanatçıya çöp dersen kimse sana düzgün bir cevap vermeye tenezzül bile etmez.

José Mourinho

80+ Silver
Bizim sınıfta Whatsapp profil fotoğrafına BTS koyan kızlar var okulda falan sürekli BTS i övüyor BTS deki erkeklerin her erkekten daha iyi olduğunu sanıyo ayrıca WP durumuna da BTS le ilgili bir şey yazmış BTS le dalga geçince hemen bize saldırıyo. (Lise 2)

Alıntıyı görüntüle
PP sini bu yapsın söyle
pu.jpg
yarısı Bts yarısı ronalda

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben de K-POP dinlemem, nefret ederim. Dinleyici kitlesiyle de pek muhatap olmam. Ama herkesin kendi düşüncesi, müzik zevki vardır. Biri bir grubu ya da müzik türünü seviyorsa o kişiye direkt "m*l, a*tal, g*y" damgası vurmak hem ayıp hem de saygısızlık olur. İsteyen istediğini dinlesin. Bana ve topluma zararı olmadığı sürece karışmam, saygı duyarım.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bir anime bir kpop.
seni haklı buluyorum.
herkesin yaptığını ben yapmadım.
kuzenlerimin çoğu jimmy miş neymiş onun hastası.
he bide 3 tane sümeyye istanbul kart ile koreye gitmeye çalışıyordu, buda kitlesini belli eder.
ama bu senin kişisel görüşün tabii.
Elhamdülillah Müslümcüyüz :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
arkadaş kpopun kitlesi kötü hayatlarını bts vb gruplara adayan boş insanlar gördüm iğreniyorum bu yüzden bts den yt de görsem googleyi kapatıyorum bildiğin o derece.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bir anime bir kpop.
seni haklı buluyorum.
herkesin yaptığını ben yapmadım.
kuzenlerimin çoğu jimmy miş neymiş onun hastası.
he bide 3 tane sümeyye istanbul kart ile koreye gitmeye çalışıyordu, buda kitlesini belli eder.
ama bu senin kişisel görüşün tabii.
Elhamdülillah Müslümcüyüz :D
Bu kadar abartı derecede fanatik olanlar ve kendinden başkalarına da hem zihinsel hem de fiziksel zarar verenler gerçekten çok fazla. Benim de böyle abartı tiplere hiç tahammülüm yok. Şu anime olayını da çok abarttılar mesela. Evet, isteyen istediğini dinler ve izler dedim ama bir noktada da abartmamak, dozunu kaçırmamak lazım işte.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
asdadasd.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Ne çektin kardeşim sen gece gece

Bence sana en acilinden Türkçe dersi lazım. Okulunda K-POP dinleyen arkadaşlarını eleştireceğine Türkçe derslerini aksatmamaya çalış. Ayrıca kitlesinin kötü olması şarkı grubunu/gruplarını çöp yapmaz. Şarkıyı beğenmezsin, sanatçıyı beğenmezsin, grubu beğenmezsin eyvallah ama gelip de kitlesi çöp diye şarkıya, gruba veya sanatçıya çöp dersen kimse sana düzgün bir cevap vermeye tenezzül bile etmez.
Şahsen laf sokmaya bırakıp senin alman lazım şahsen benim Türkçem 100.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu gereksizce uzadı konunun kapanması gerek konuyu kapatırmısınız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye