aynen kesinlikle yenisindirSonunda düzgün bir yorum geldi kanka yani bazıları güzel olabilir ama bana göre çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda yeniyim kanka ne ban yiyeni
10 yaşındaki fanları çok kötü ülkemizde yasaklanmalı bana göre çok saçma dinsiz bunlar bana göre çok kötü yasaklansınSürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.
Tamam anladım Alexa. Ama sürekli İngilizce yazman komik veya havalı felan değil.TIP from Alexa give ear!
When you are first at wherever, If you want to make a good impression, you should make good conversation.
Ne desin merhaba ben İstanbul/Besiktastan gelen sesli robot mu deşinTamam anladım Alexa. Ama sürekli İngilizce yazman komik veya havalı felan değil.
Hiç Bir şarkı kötü olamaz onun kitlesi rezil oalbilir çünkü şarkıları kitle yönlendiri.Sürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.
Şarkı iyi kitle ayy erkek yağğğ gibiHiç Bir şarkı kötü olamaz onun kitlesi rezil oalbilir çünkü şarkıları kitle yönlendiri.
Açıkçası Kpop sevmem ama klipleri ve şarkıları açıkçası mükemmel kitlesi ise evet berbat ve sırf bu yüzden sevmiyorum.
Dediğim gibi kitlesinin %90'ı berbat ve bu itiyor beni.Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarkı iyi kitle ayy erkek yağğğ gibi