Neler Yeni

KPOP Reziliği Çok Kötü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
TIP from Alexa give ear!
When you are first at wherever, If you want to make a good impression, you should make good conversation.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Sürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.
10 yaşındaki fanları çok kötü ülkemizde yasaklanmalı bana göre çok saçma dinsiz bunlar bana göre çok kötü yasaklansın

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bir kere açıp dinlemem ama kimsenin dinlediği şeye karışmam ya da laf etmem. Senin de haddine değil.

José Mourinho

80+ Silver
Ulan su hesaplar forumun kanayan yarası hesap açarken sorulmalı ne için geldin buraya diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam anladım Alexa. Ama sürekli İngilizce yazman komik veya havalı felan değil.
Ne desin merhaba ben İstanbul/Besiktastan gelen sesli robot mu deşin

• Üzgün
Reaksiyonlar: B0ra

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sürekli KPOP diyorlar okulumda küçük bir araştırma yaptım en sevilen grupları BTS ve BLACKPİNK diye gördüm bana göre çok saçma ve kusura bakmayın ama yani cinsiyetsizler bana göre BTS ve BLACKPİNK çöptür.(KONUYU ONAYLAYAN MODERATÖR BURAYA SANSÜR ALABİLİRMİYİM SANSÜRLEDİKTEN SONRA BU MESAJIMI SİLİN) Fanları Atatürk ile tercih ediyorlar ve Atatürk e Küfür ediyor bence ülkemizde yasaklanması gerekiyor düşüncelerim bunlar.
Hiç Bir şarkı kötü olamaz onun kitlesi rezil oalbilir çünkü şarkıları kitle yönlendiri.
Açıkçası Kpop sevmem ama klipleri ve şarkıları açıkçası mükemmel kitlesi ise evet berbat ve sırf bu yüzden sevmiyorum.

José Mourinho

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç Bir şarkı kötü olamaz onun kitlesi rezil oalbilir çünkü şarkıları kitle yönlendiri.
Açıkçası Kpop sevmem ama klipleri ve şarkıları açıkçası mükemmel kitlesi ise evet berbat ve sırf bu yüzden sevmiyorum.
Şarkı iyi kitle ayy erkek yağğğ gibi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,489
İsim
Mert Metshi
Blackpink iyi

Status