KRAKEN ELİTE GPU 0 DERECESİ 0

Reaksiyon skoru
130
Arkadaşlar merhaba kraken elite 360 sıvı soğutucu kullanıyorum daha 1 hafta önce gpu derecesi yazıyordu ama şuan hep 0 yazıyor.Kasa çok ağır bilgisayarcıya da götürmek istemiyorum, ne yapabilirim?

Hem onun hem ekran kartının.
Amd radeon graphics derecesini gösteriyor ama ekran kartımın göstermiyor NZXT uygulamasın da gözüküyor ekran kartım ama
Power N/A
current clock speed N/A diyor

Driverları kaldırıp kurdum ama sonuç aynı

Amd radeon graphics derecesini gösteriyor ama ekran kartımın göstermiyor NZXT uygulamasın da gözüküyor ekran kartım ama
Power N/A
current clock speed N/A diyor

Driverları kaldırıp kurdum ama sonuç aynı

Uygulamadan değiştirebiliyorsan öyle değiştir. İşlemci ekran kartını değil de direkt harici kartı görmesi lazım.

Ekran kartı 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamadan değiştirebiliyorsan öyle değiştir. İşlemci ekran kartını değil de direkt harici kartı görmesi lazım.
İkisini de görüyo ama benim ekran kartımın sıcaklığını derecesini yazmıyor

Ekran kartı 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisini de görüyo ama benim ekran kartımın sıcaklığını derecesini yazmıyor

Yok yani Nzxt uygulamasından seçilmiyor mı ekran kartı? Manuel el ile mi seçmek gerek. Öyleyse kendi Manuel seç.

Yok yani Nzxt uygulamasından seçilmiyor mı ekran kartı? Manuel el ile mi seçmek gerek. Öyleyse kendi Manuel seç.
Ben seçtim zaten ekran kartını ama n/a diyor görmüyor ama görev yöneticinse gözüküyor anlamadım hiçbişey bazıları internete 9070xt uyumlu değil yazmış ama bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri