Yardım Kralından bir m2 ssd önerisi lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,653
Bütçe
6000
Beyler f/p istemiyorum kralı olsun ssdnin babası olsun fiyat abartılı değilse 2 tb olsun Msi b650 s wifi anakarta uygun bir ssd olsun hızda yolda bırakmasın istiyorum

Bütçeni geçsin istemiyorsan 1 tb olan bu ssdyi alabilirsin.

Eğer 2 tb ssd istiyorsan da 920 tl daha ekleyip bunu alabilirsin.

Bütçeni geçsin istemiyorsan 1 tb olan bu ssdyi alabilirsin.

Eğer 2 tb ssd istiyorsan da 920 tl daha ekleyip bunu alabilirsin.

Gerçekten iyi mi? benim kids kioxia exceria g2 1 tb de memnun sayılmam

Kioxia larin hepsi ısınıyor. Kingston renegade işini görür. Dikkat et piyasada sahtesi çok o modelin. Şöyle ucuz alimunyum sogutucularda var ekstra takabilirsin

Ekler

• 17515739070013786201351228289863.webp
    17515739070013786201351228289863.webp
    266.2 KB · Hit: 29
Tek siteden bulup atmış fiyat karşılaştırma sitelerinden bihaber gibi yazmış yeni hesap bu arkadaştan tavsiye alma bence

Kioxia larin hepsi ısınıyor. Kingston renegade işini görür. Dikkat et piyasada sahtesi çok o modelin. Şöyle ucuz alimunyum sogutucularda var ekstra takabilirsin
anakartın soğutucusu var

Bunlar arasından tercih yapabilirsin hocam bütçeye göre

Bunlar arasından tercih yapabilirsin hocam bütçeye göre
msi nasıl sistem full msi oldu oda olsun bari :ROFLMAO:

msi nasıl sistem full msi oldu oda olsun bari :ROFLMAO:
Valla hocam kaliteli sağlam ssd diye biliyorum. Bende m470 pro 1TB var ama 2. ssd slotunda duruyor o da pcie 3.0 olduğundan tam hızda çalıştıramıyorum nasip anakartı değişince artık

samsung 990 pro en kralı işte bi tık üstü yok exceria pro alacaksan sakın ha itopyadan alma 4k ya satıyorlar 2800 e vardı geçen

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

990 pro ile arasındaki farkı hissedemeziniz bile bence fiyat farkına değmez alın bunu bakın keyfinize

Benim anakart desteklermi bunu

samsung 990 pro en kralı işte bi tık üstü yok exceria pro alacaksan sakın ha itopyadan alma 4k ya satıyorlar 2800 e vardı geçen

990 pro ile arasındaki farkı hissedemeziniz bile bence fiyat farkına değmez alın bunu bakın keyfinize
Fiyat mantıksız ucuz sahte olabilir belki birde yaşadığım sorundan dolayı trendyola verdiğim sözü tutuyorum 2022 den beri alışveriş yapmadım yapmamaya devam edeceğim

Geri