ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
Arkadaşlar Adidas League F50 aldım arkadaşlar lâ halısah oynuyorum ürün iyi mi??
İyidir de halı saha da dişli önermiyorumArkadaşlar Adidas League F50 aldım arkadaşlar lâ halısah oynuyorum ürün iyi mi??Alıntıyı görüntüle
sakatlanma riski daha yüksek. yanlış bir hareketinde dizi dönebilir, bağları kopabilir. boyu kısa sentetik çimlerde çoklu zemin kramponu veya halı saha kramponu kullanması lazım.Oynayacağın sahaya bağlı ancak dişli krampon sentetik sahada da kullanılabilir.
Tabiiki de doğru ekipman kullanmak çok önemli.sakatlanma riski daha yüksek. yanlış bir hareketinde dizi dönebilir, bağları kopabilir. boyu kısa sentetik çimlerde çoklu zemin kramponu veya halı saha kramponu kullanması lazım.
sakatlanma riski daha yüksek. yanlış bir hareketinde dizi dönebilir, bağları kopabilir. boyu kısa sentetik çimlerde çoklu zemin kramponu veya halı saha kramponu kullanması lazım.
bu krampon çim saha için
Hocalarım stoper olarak oynuyorum ve halısah da oynuyorum inş bir şey olmazOynayacağın sahaya bağlı ancak dişli krampon sentetik sahada da kullanılabilir.
bir şey olmaz da sen yine dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış, biraz daha temkinli dön.Hocalarım stoper olarak oynuyorum ve halısah da oynuyorum inş bir şey olmaz