Neler Yeni

Kreatin Nasıl Kulanılır

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
Merhaba 17 yaşındayım 1.78 boy 89 90 kiloyum ve 2 aydır spor lâ uğraşıyorum
Protein OCN den bir tane kreatin aldım ve bu kreatin ı 3 gün dür kulanıyorum hergün 1 ölcek 3grm alıyorum sağlık açısındsn zararı varmıdır günlük 5 litre su içiyorum ahiretten.
Kulanıtken neler yapmalıyım bilgilendirir deniz tşk ederim

CharlesPolat

80+ Bronze
Protein OCN den bir tane kreatin aldım ve bu kreatin ı 3 gün dür kulanıyorum hergün 1 ölcek 3grm alıyorum sağlık açısındsn zararı varmıdır günlük 5 litre su içiyorum ahiretten.
Bol bol su tüketirsen bir şey olmaz ama bunu bence doktora danışarak alsan daha iyi olur vücut, bünye aynı değil bazı kişilerde halsizlik baş ağrısı da yapabiliyor

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bol bol su tüketirsen bir şey olmaz ama bunu bence doktora danışarak alsan daha iyi olur vücut, bünye aynı değil bazı kişilerde halsizlik baş ağrısı da yapabiliyor
4 üncü gündeyim hocam gayet iyiyim şuan su litresini 7 litreye çıkardım

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
okr
1.su ihtiyacını litre ile belirleme idrar rengine bak, herkesin su ihtiyacı farklı oluyor, 2.günlük 5gr alabilirsin verimli olanda budur zaten üstünü almaya gerek yok. idrar rengin hafif açık sarı tonlarında olsa yeterli

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Günde 7, 5 litre su içmek ne kardeşim kim diyo bunu ya 😂 ya troll yada saçmalık

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can
Öncelikle bir doktora çık kalbine - böbreklerine baktir. Herhangi bir sorun ve başka hastalığın yoksa günde kutunun içinden çıkan ölçek ile 1 ölçek alabilirsin. Günlük max 5 gram alabileceğini fazla alırsan sağlık sorunları yaşayabileceğini unutma. Suyu fazla abartma minimum 3.5 litre içsen yeter. Bende kullanıyorum bilinçli kullanmak önemli olan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Talha Açıkgöz
2.5-4 litre arası kafi su için 7 litre ne hocam yine 8 olmamis bu arada qwerqwerqwer @beşiktaş

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
2.5-4 litre arası kafi su için 7 litre ne hocam yine 8 olmamis bu arada qwerqwerqwer @beşiktaş
Öncelikle bir doktora çık kalbine - böbreklerine baktir. Herhangi bir sorun ve başka hastalığın yoksa günde kutunun içinden çıkan ölçek ile 1 ölçek alabilirsin. Günlük max 5 gram alabileceğini fazla alırsan sağlık sorunları yaşayabileceğini unutma. Suyu fazla abartma minimum 3.5 litre içsen yeter. Bende kullanıyorum bilinçli kullanmak önemli olan.
Günde 7, 5 litre su içmek ne kardeşim kim diyo bunu ya 😂 ya troll yada saçmalık
1.su ihtiyacını litre ile belirleme idrar rengine bak, herkesin su ihtiyacı farklı oluyor, 2.günlük 5gr alabilirsin verimli olanda budur zaten üstünü almaya gerek yok. idrar rengin hafif açık sarı tonlarında olsa yeterli
bence troll yapıyorsun. günde 7 litre fazla yaşamazsın
Hocalarım bugün 7 litre içtim okulda duramadım yarın 3 ile 5 litre arası alacağım tavsiyeleriniz için tşk ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,280
Üyeler
172,815
Son üye
Devransayda
Top Bottom