Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,182
Zamanında senin gibi düşünüyordum, o cahilliği ben de yaptım. Sonra pek iyi şeyler olmadı ve şu anda kredi kartı kullanmıyorum, kafam tertemiz.
Sahip olmadığımız parayı harcıyoruz sonra sahip olmadığımız harcadığımız parayı ödemek için daha çok çalışıyoruz. Sonuç? Daha çok çalışmak. Ne için hiçbir şey. Zaten günümüz dünyasında hepimiz köleyiz kole kalacağız. Daha doğmadan çalışıyoruz. Doğunca çalışıyoruz. Ölünce de çalışıyoruz. Ve tüm bunları sistem sana zorla yaptırıyor.Kredi kartı tamamen tuzaktır bana göre.
yorumlara bak gece gece kahkaya boğuldum hocam .dddTam olarak 8 ay önceki beni tarif ettin dostum, 2500 limitli kartla yola başladım şuan tek bir kartın borcu 110bin. Eline ayağına hakim ol yoksa bankadan önce seni gelip ben dövmek durumunda kalırım.
xdddd ahahaha ya reis alemsinkartini onlu arkali at hemen cozum sunayim hocam (!)
Sahip olmadığımız parayı harcıyoruz sonra sahip olmadığımız harcadığımız parayı ödemek için daha çok çalışıyoruz. Sonuç? Daha çok çalışmak. Ne için hiçbir şey. Zaten günümüz dünyasında hepimiz köleyiz kole kalacağız. Daha doğmadan çalışıyoruz. Doğunca çalışıyoruz. Ölünce de çalışıyoruz. Ve tüm bunları sistem sana zorla yaptırıyor.
Ne bunlar ya JDJSKSKOSLSBunlara bakabilirsin. Güzel olan bir iki tane daha vardı da bitmiş. Kapanın elimde kalıyor.
https://app.hb.biz/URq2H6hHhr5k