KREDİ KARTI ALDIM BEYLER

Zamanında senin gibi düşünüyordum, o cahilliği ben de yaptım. Sonra pek iyi şeyler olmadı ve şu anda kredi kartı kullanmıyorum, kafam tertemiz.

Kredi kartı tamamen tuzaktır bana göre.
Sahip olmadığımız parayı harcıyoruz sonra sahip olmadığımız harcadığımız parayı ödemek için daha çok çalışıyoruz. Sonuç? Daha çok çalışmak. Ne için hiçbir şey. Zaten günümüz dünyasında hepimiz köleyiz kole kalacağız. Daha doğmadan çalışıyoruz. Doğunca çalışıyoruz. Ölünce de çalışıyoruz. Ve tüm bunları sistem sana zorla yaptırıyor.

Tam olarak 8 ay önceki beni tarif ettin dostum, 2500 limitli kartla yola başladım şuan tek bir kartın borcu 110bin. Eline ayağına hakim ol yoksa bankadan önce seni gelip ben dövmek durumunda kalırım.
yorumlara bak gece gece kahkaya boğuldum hocam .ddd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartini onlu arkali at hemen cozum sunayim hocam (!)
xdddd ahahaha ya reis alemsin

Sahip olmadığımız parayı harcıyoruz sonra sahip olmadığımız harcadığımız parayı ödemek için daha çok çalışıyoruz. Sonuç? Daha çok çalışmak. Ne için hiçbir şey. Zaten günümüz dünyasında hepimiz köleyiz kole kalacağız. Daha doğmadan çalışıyoruz. Doğunca çalışıyoruz. Ölünce de çalışıyoruz. Ve tüm bunları sistem sana zorla yaptırıyor.

Hele o kredi kartının asgarisini ödeme uzağı...

Bence git İnternette Kredi kartına bulaşıp sonu Sokaklar olan Ailesi vs. Tarafından terk edilen Hayatı alt üst olan Elamanların belgesellerini falan izle (yabancı belgeseller TR’de yok)

Özellikle japonlarda falan çok var o tarz belgesel her yerde satın alma tuzağı olduğu ve bunların birazda saf oldukları için va. Şahsen geçen 1 tanesi görmüştüm Allahtan Kullanmıyom dedim
Artık onu gördükten sonrada kullanmam

Ben de birkaç aydır kullanıyorum. Harcadığım gibi ödemeye çalışıyom sonra başıma bela olmasın

Bunlara bakabilirsin. Güzel olan bir iki tane daha vardı da bitmiş. Kapanın elimde kalıyor.

https://app.hb.biz/URq2H6hHhr5k

Ne bunlar ya JDJSKSKOSLS

Yanlış analamada buna bu paraları verenler Saf Katıksız Enayidir XD

Onları zaten eve sokabiliyorsam ve kimse bir şey demiyorsa onun yerine o Paraya 2-3 Tane Anime kızı yastık alırım (+18 olanlardan😁) Bir tane Hinata Bir tane Reze Bir tanede Vucudunu beğendimden😅

Finansal okur yazarlığınız yoksa kullanmayın varsa dünyanın ne mantıjlı şeyi kredi kartı.

Yaklaşık 2 yıldır kartın borcunu bitirip kartı kullanmayacağım diyorum. 5 aydır son ay bu ay diyordum. Hala daha içerdeyim. 500.000₺ limite kadar da çıkardılar nasıl olsa kullanıyor diye. Bence uzak dur.

Sal kendini. Hayatını yaşa. Bi daha mı geleceksin dünyaya. Canın yanınca akıllanacaksın nasılsa. Şimdiden ağlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,225
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri