Kredi kartı almak istiyorum öneri var mı ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
akbank ve enpara arasında gidip geliyorum alicağim eşyalari peşin almamak için ?

Enpara net

Akbank'dan kredi kartı almayın.
Enpara ben kullanmadım ama çoğunluk memnun olduğuna göre en iyi seçenek o gibi gözüküyor.

Benim sadece 1 tane kredi kartım var o da TEB. Kullanmamın tek sebebi OlduBil uygulamasına 3 taksitle para yükleyebiliyor olmam. Telefon, Altın vs aldığımda taksitle OlduBile atıyorum ve o ürünleri taksitle alabiliyorm :D

akbanka bulaşma bence sürekli bi şey kitleme derdindeler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sadece 1 tane kredi kartım var o da TEB. Kullanmamın tek sebebi OlduBil uygulamasına 3 taksitle para yükleyebiliyor olmam. Telefon, Altın vs aldığımda taksitle OlduBile atıyorum ve o ürünleri taksitle alabiliyorm :D
nası ya

Enparanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Enparaya bulaşma kesinlikle. Kendi tecrübemi söyleyeyim kafalarına göre hesabınızı kapatıyorlar. Şikayetvar üzerinden bu sorunla ilgili yüzlerce şikayet bulabilirsiniz. Bu arada müşteri hizmetleride çok yavaş olduğundan mağdur oluyorsunuz.

Akbank - Vakıfbank - Enpara - Garanti bu bankaların kartlarına sahibin uzun zamandır da kredi kartı kullanicisiyim emin ol hemen hepsinin özellikleri aynı çok epic farklar yok aralarinda ama daha çok gördüğüm kadarıyla Axess ve World ile anlaşması olduğu için satış yerlerinin kredi kartı taksit olayında daha iyi oldukları. 1-2 arkadaş akbank kullanma demiş ama anlamadım neden bu zamana kadar sıkıntı yaşatmadı bana.

Düzenleme: Ben yorumu yazana kadar enpara kötüleyen arkadaşta gelmiş ama dediğim gibi 2014ten bu yana kredi karto kullanırım 8-9 yıldır çok büyük bir sıkıntı yaşamadım.

İş bankası maksimum. Digerlerini geç. En para falan hikaye.
Maksimumda her şeyde parapuan kazanıyorsun. Her yerde taksidi bol vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,031
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri