Kredi kartı güncel borç gözükmüyorken ödeme yapılırsa ne olur?

Reaksiyon skoru
70
Kredi kartından borç vardı onu ödedim güncel borç kısmında gözükmüyorken. 400 TL kadar da nakit avans var, o da güncel borç kısmında gözükmüyor. Deneme amaçlı 10 TL ödeme yaptım ve güncel borç kısmı -10 TL olarak gözükmeye başladı. Bu sorun olur mu benim için?

Kredi kartından borç vardı onu ödedim güncel borç kısmında gözükmüyorken. 400 TL kadar da nakit avans var, o da güncel borç kısmında gözükmüyor. Deneme amaçlı 10 TL ödeme yaptım ve güncel borç kısmı -10 TL olarak gözükmeye başladı. Bu sorun olur mu benim için?
-10 demek 10 tl fazla para demek düzelir o. Hesap kesim tarihinden sonra.

akbank demi

sanırım fazla ödeme yapmışsın. bir sonraki ekstre döneminde borcunuzdan düşülecektir. sen yine de müşreti hizmetleriyle görüş

Enpara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım fazla ödeme yapmışsın. bir sonraki ekstre döneminde borcunuzdan düşülecektir. sen yine de müşreti hizmetleriyle görüş

Borçtan düşüyor olarak gözüküyor, ödeme yaptıktan sonra bakmıştım çünkü. Ama yine de dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini arasam iyi olur.

Hesap kesim tarihinden önce ödeme yaparsanız toplam kredi borcunuzdan yaptığınız ödeme düşürülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,928
Üyeler
174,465
Son üye
KartalDursunYILMAZLAR
Geri