Neler Yeni

Kredi Kartı için Banka Önerisi Verir Misiniz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
soru başlıkta, işbankasına başvurdum lakin hala bekliyorum sizce bi sorun olur mu?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Söyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl bir sorun olabilir ki ?
iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

enpara iyi mi sizce

Söyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen
içki ne alaka

Shaco

80+ Bronze
Konu gittikçe garipleşiyor

Shaco

80+ Bronze
iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vs

enpara iyi mi sizce

içki ne alaka
10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.
işbankası alıyor 135le 450 tl arası

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
enpara iyi mi sizce
Enpara pek kredi kartı vermiyor. Çok sağlam bir gelirin olsa bile genelde “başka kredi kartlarının kullanımına bakıyorlar” evet başka bir kredi kartın yoksa red yeme ihtimalin çok yüksek.

Ama olur da onay verirse aidatsız iyi bir kredi kartı.

Mert

80+ Silver
İçkiyle alakası nedir?

Akbank bence en avantajlı kart. Şu an güzel kampanyaları mevcut.

Shaco

80+ Bronze
Akbank Axess'te de yokmuş kart aidatı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
şuan çalışmıyorum, mezunum freelance den ortalama 2.5k gelirim var başvuruyorum öyle, elbet biri onay verir heralde. eylülde işe giricem o zaman alırım en kötü

Akbank Axess'te de yokmuş kart aidatı.
iyi mi peki hocam akbank axess

Shaco

80+ Bronze
şuan çalışmıyorum, mezunum freelance den ortalama 2.5k gelirim var başvuruyorum öyle, elbet biri onay verir heralde. eylülde işe giricem o zaman alırım en kötü

iyi mi peki hocam akbank axess
Çalışıyor olsan alman çok kolay olurdu maaş bordrosu vs aranıyor normalde. Şey yapmayı deneyebilirsin.. Enpara kartları prim alan çalışanları getiriyorlardı teslim ediyorlardı.Normal hesap kartı bahsettiğim.O sırada kredi kartı istersen belki prim vs aldıkları için sana kredi kartı konusunda yardımcı olabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,436
Üyeler
161,457
Son üye
Batuhankrty
Top Bottom