nasıl bir sorun olabilir ki ?soru başlıkta, işbankasına başvurdum lakin hala bekliyorum sizce bi sorun olur mu?
iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vsnasıl bir sorun olabilir ki ?
içki ne alakaSöyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen
10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.iki bankada onay verirse çift kredi kartı sorun olmaz mı kart aidatı vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
enpara iyi mi sizce
içki ne alaka
işbankası alıyor 135le 450 tl arası10 bankadan da kredi kartı alabilirsin.Toplam limit kartlara bölünür.Tek kart kullanırsan tüm limitin o karta tanımlanır.Kart aidatı vs bankalara göre değiştiyor hala alan var mı bilmiyorum ama emin değilim.
Enpara pek kredi kartı vermiyor. Çok sağlam bir gelirin olsa bile genelde “başka kredi kartlarının kullanımına bakıyorlar” evet başka bir kredi kartın yoksa red yeme ihtimalin çok yüksek.enpara iyi mi sizce
İçkiyle alakası nedir?Söyle eğer içki vb icmiyorsan kuveytturk aşırı avantajlı diyebiliriz yapikredi olabilir ailem 25 yildir yapikredi kredi kartı kullaniyor bir kart ücreti var onuda eko kart ile çözdüler hani kuveytturk oneririm alkol vb kullanmiyor isen
iyi mi peki hocam akbank axessAkbank Axess'te de yokmuş kart aidatı.
Çalışıyor olsan alman çok kolay olurdu maaş bordrosu vs aranıyor normalde. Şey yapmayı deneyebilirsin.. Enpara kartları prim alan çalışanları getiriyorlardı teslim ediyorlardı.Normal hesap kartı bahsettiğim.O sırada kredi kartı istersen belki prim vs aldıkları için sana kredi kartı konusunda yardımcı olabilirler.şuan çalışmıyorum, mezunum freelance den ortalama 2.5k gelirim var başvuruyorum öyle, elbet biri onay verir heralde. eylülde işe giricem o zaman alırım en kötü
iyi mi peki hocam akbank axess