İlk taksiti kadar olsa yeterli.mesela 2 bin liralık bişi alacağım kredi kartı ile banka kartı değil 2 bin liranın tamamen içinde olması mı gerekiyor yoksa 6 taksite böleceğim ilk taksitin içinde olması yeterli mi ?
Kredi kartınızın 2.000 TL limiti olması gerekiyor.mesela 2 bin liralık bişi alacağım kredi kartı ile banka kartı değil 2 bin liranın tamamen içinde olması mı gerekiyor yoksa 6 taksite böleceğim ilk taksitin içinde olması yeterli mi ?
Kart limitinizin en az 2000 TL olması gerekir. Eğer ürünü alırsanız 2000 TL limitiniz karttan gider. Ödediğiniz her taksit tutarında kart limitiniz yükselir.mesela 2 bin liralık bişi alacağım kredi kartı ile banka kartı değil 2 bin liranın tamamen içinde olması mı gerekiyor yoksa 6 taksite böleceğim ilk taksitin içinde olması yeterli mi ?
Yanlış bilgilendirme.İlk taksiti kadar olsa yeterli.
Yanlış bilgi,İlk taksiti kadar olsa yeterli.
Yanlış bilgilendirme.
Ne yanlış bilgilendirmesi limit hakkında bir şey demedim.Banka alıcıya peşin ödüyor sen bankaya ödüyorsun, bunu sende bilirsin zaten.
Yani 2000TL limit olmalı.
İlk taksit olması yeterli olmaz. Onay vermez işlemeNe yanlış bilgilendirmesi limit hakkında bir şey demedim.
Konu sahibi hesapta ne kadar para olması gerektiğini soruyor bende cevaplıyorum.
Bakın şımdi ben diyelim 600 liralık bir ürün alacağim.Ne yanlış bilgilendirmesi limit hakkında bir şey demedim.
Konu sahibi hesapta ne kadar para olması gerektiğini soruyor bende cevaplıyorum.
Biliyoruz, konu sahibi para kısmını sorduğu için bende sadece onu söyledim.Bakın şımdi ben diyelim 600 liralık bir ürün alacağim.
6 taksit yaptım diyelim etti aylık 100TL.
Kartında 600TL kullanılabilir limit olmalı en az, oradan işlem beklemede durur borca yansımaz.
Her ay 100TL borca yansır.
İyi de ilk taksit olsa yeter diyorsunuz, yetmez işte.Biliyoruz, konu sahibi para kısmını sorduğu için bende sadece onu söyledim.