Kredi kartı kullanılabilir limit neyin nesi?

Reaksiyon skoru
64
Kredi kartı aldım alırken hiçbisi sormadılar. Uygulamadan baktım kullanılabilir limit 9700 yazıyor. Şimdi ben 14k laptop almak için kredi kartı almıştım. Hala alabilir miyim yoksa limiti arttırmak mi lazım? Kullanılabilir limitin olayı ne?

Kredi kartı aldım alırken hiçbisi sormadılar. Uygulamadan baktım kullanılabilir limit 9700 yazıyor. Şimdi ben 14k laptop almak için kredi kartı almıştım. Hala alabilir miyim yoksa limiti arttırmak mi lazım? Kullanılabilir limitin olayı ne?
limit arttırman gerekiyor. kartın limiti almak istediğin üründen fazla veya en az aynı tutarda olması gerekiyor

Adı üzerinde kullanılabilir limit. 9700 liralık harcama limitin mevcut. 14K'lık laptop için karta para atıp limit arttırman lazım.

Hangi bankanın k.kartı ise uygulaması indir, limit arttırımında bulun hazır limitin varsa hemen uygulanır . Hazır limitin yoksa gelirinsorarlar vediğin bilgiler dikkate alınarak limit arttırımı yaparlar tabi yapmayada bilirler ...

Syg

Taksitle de olsa, ürünün fiyatı kadar kart limiti olması gerekir.
Taksitle alabilirsin, tek bir ayda 9700'den fazla para harcayamazsın.

Kart limitinizi arttırmanız gerekir. Eğer bu istediğiniz sürede gerçekleşmiyorsa kredi kartının içerisine kendinizde varsa 4300 para ekleyerek alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Atladığınız bir şey olmaması adına, örnek vermek gerekirse,
Misal, Müşteri limitiniz: 20k dır
Kartın kullanılabilir limiti: 9,700k dır.

Bu durumda mobil uygulama üzerinden kartın limitini arttırabilirsin. Sizin durumunuz için, bilgisayar almak istiyorsanız kartınızın limitinden çok müşteri limitiniz önemlidir. Tabi ki harcamalarınız doğrultusunda kart limiti de ikinci planda önemini alıyor.
Eğer müşteri limitiniz de 9,700 olarak tanımlanmışsa gelir belgenizi müşteri temsilcinize dilekçe şekliyle mail atmanız doğrultusunda sürece göre gün içerisinde onaylanması gerekir. Hatta mail göndermeden önce kendi müşteri temsilciniz ile görüşün o size daha sağlıklı bilgiler aktaracaktır.

Son düzenleme:
Atladığınız bir şey olmaması adına, örnek vermek gerekirse,
Misal, Müşteri limitiniz: 20k dır
Kartın kullanılabilir limiti: 9,700k dır.

Bu durumda mobil uygulama üzerinden kartın limitini arttırabilirsin. Sizin durumunuz için, bilgisayar almak istiyorsanız kartınızın limitinden çok müşteri limitiniz önemlidir. Tabi ki harcamalarınız doğrultusunda kart limiti de ikinci planda önemini alıyor.
Eğer müşteri limitiniz de 9,700 olarak tanımlanmışsa gelir belgenizi müşteri temsilcinize dilekçe şekliyle mail atmanız doğrultusunda sürece göre gün içerisinde onaylanması gerekir. Hatta mail göndermeden önce kendi müşteri temsilciniz ile görüşün o size daha sağlıklı bilgiler aktaracaktır.
Bankaya gittim bugün arttiramadilar

karıtn limiti 14 k olmalı hatta taksitle faiz oluyor kart limiditi 16 k falan olmalı

Taksitle alabilirsin, tek bir ayda 9700'den fazla para harcayamazsın.
knkm kart limiti alınacak ürünle aynı veya fazla olmalı ki provizyon konulduğunda limit direk düşer ve sonrasında taksitlerin ekstrene yanır ve limitin önündeki ayda taksit olarak yansır ve kalan limitin ortaya çıkar

Laptop fiyatı 14.000 TL ise kredi kartı limitiniz en az 14.000 TL olmalıdır. Taksit ile alacaksanız da faiz için ekstra bir para gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri