Neler Yeni

Kredi Kartı Kullanıyor Musunuz

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
hayır niye kendimi borç batagına sokım

Mert

80+ Silver
Kullanıyorum. Ay içerisinde zorunlu değilsem nakit kullanmam.

3 farklı kredi kartım var, bankalar dördüncü için de ön onay hazır diyor ancak kontrolü git gide zorlaşıyor. Maksimum 2’de kalınmalı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
4 kredi kartım var, toplam limit 244.000 TL. "Nasıl olsa alabiliyorum." diyerek parayı harcarsanız çok pişman olursunuz.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Heath Ledger
Kredi kartı sistemini sevmediğim için banka hesabı açacağım zaman sürekli kredi kart hesabı da açalım diyorlar ancak özellikle iptal ettiriyorum.6 ay önce felan ilk defa kullanmam gerekti. Taksit yapmam gerekiyordu bir şeyi. Peşin ödeyecek param yoktu. Sadece Taksitlendirme yapmak için başvuru yaptım 3-4 farklı yere ancak kabul eden olmadı. Ben de borç aldım o şekilde peşin ödedim. O zaman kullanmadıysam bir daha da kullanmam diye düşünüyorum. Kredi kartı kullanan çok fazla borç batağında ve asgariyi ödemem lazım diye gezinen kişi var o yüzden onların halini gördükçe acıyorum

eneskaya6

80+ Silver
evlilik zamanı limiti baya olsun diye taksitte vs kullanıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir Çelik
evet gelecek ay para yatacak diyip almam gerekeni alırım. nasıl olsa limit var diyip zar zor ödeyeceğin borca girmek saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,255
İsim
a l p e r
Kredi kartı sistemini sevmediğim için banka hesabı açacağım zaman sürekli kredi kart hesabı da açalım diyorlar ancak özellikle iptal ettiriyorum.6 ay önce felan ilk defa kullanmam gerekti. Taksit yapmam gerekiyordu bir şeyi. Peşin ödeyecek param yoktu. Sadece Taksitlendirme yapmak için başvuru yaptım 3-4 farklı yere ancak kabul eden olmadı. Ben de borç aldım o şekilde peşin ödedim. O zaman kullanmadıysam bir daha da kullanmam diye düşünüyorum. Kredi kartı kullanan çok fazla borç batağında ve asgariyi ödemem lazım diye gezinen kişi var o yüzden onların halini gördükçe acıyorum
Kanka maaşın falan varsa bankadan sadece maaşını al. para kazandırma

kredi kartı vs için de ararlarsa böyle sinir bozucu şekilde konuş. benim kartın borcu var 77k bitiriyim müşteri hizmetlerine sövüp kapattırcam kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom