sistem şöyle Toplam limitini geçen bir ürün alamazsın. Taksit bu limitin azaltılması ile oluşur. Sonra taksit bitene kadar aylık ödersin. Son taksit bitince limit geri gelir. Kısa bir örnek:Bir yakınımın kartını kullanıp sistem alicam. Sistem 18k ve 9 taksite bu sistemi alicam. Akrabam kartının aylık 10 bin lira limiti olduğunu söyledi. Kredi kartı kullanımına hakim değilim şimdi ben taksitle sistem alamıyor muyum?
Gayet aydınlatıcı oldu teşekkür ederim. Az önce babamla konuştum 70 bin lira limitim var dedi. Ondan yardım alicam gibisistem şöyle Toplam limitini geçen bir ürün alamazsın. Taksit bu limitin azaltılması ile oluşur. Sonra taksit bitene kadar aylık ödersin. Son taksit bitince limit geri gelir. Kısa bir örnek:
30.000 TL limit var
25k yı 5 taksit ile aldım.
Kalan limit 5k
her ay ödeyeceğim para 5k
5 ay sonra ödemem bitince limit tekrar 30k
Kısaca önce limit artırman gerekecek.
ama bir bilgi daha vereyim mümkünse sanal kart ile al. Ben öyle aldım cumartesi günü laptop.Gayet aydınlatıcı oldu teşekkür ederim. Az önce babamla konuştum 70 bin lira limitim var dedi. Ondan yardım alicam gibi
Babamın garanti bonus kartı var. Onla satın alicam sanal kart işini bilmiyorum. Ayda 2k taksit ile alicamama bir bilgi daha vereyim mümkünse sanal kart ile al. Ben öyle aldım cumartesi günü laptop.
Sanal kartta limiti sen belirlersin. Çalınsa bile limiti kaybolacağından tehlike oluşturmaz. İnternetten sanal kart kullanımını öğren yoksa twitchte bir zamanlar 1k,2k ödemeler yapan insanlar arasına girebilirsin.
Ay fark etmeksizin karttan tüm parayı çeker sen her ay taksit yaptığın miktarı bankaya ödersin.Ya bu ayda 2 bin lira taksit içinde mi geçerli?