Neler Yeni

Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

REKTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Uğur
Instagram
y.cinarugur
Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin nolur

(güncelleme) peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgisi olan var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı. herkese yardımları için çok teşekkür ederim bu arada. elim ayağım titredi biranda farklı banka hesabımda yüklü miktarda para vardı onun şifresini değiştirdim ve internet alışverişini kapattım hemen kalp krizi geçiriyordum. Bu işlerden anlayan birisi varsa parayı tam olarak neyden çekmişler usd olarak gözüküyor dekonta girdiğimde ise pos ile çekilmiş gözüküyor saçma sitelere kart bilgilerimide girmedim telefonumda temu yüklüydü fakat onda da kart bilgilerim yoktu.

Ekler

• Screenshot_20241126_220648_Garanti BBVA.jpg
    Screenshot_20241126_220648_Garanti BBVA.jpg
    132.8 KB · Hit: 215
Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bankayı arayıp son 2 harcamayı ben yapmadım desene konu açacağına. kredi kartı zaten, senin yapmadığını tespit ederlerse banka öder.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
M.Rüzgar Özen
Oncelikle direk bankani aramalisin, kendilerine durumu bildir ve gerekenleri yapmalarini rica et. onlar zarari karsiliyor diye biliyorum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kredi kartı harcaması ise itirazda bulunup geri alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
RUZtayler1771
Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin nolur
bankayla konuş hertürlü alırsın paranı geri

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hızlıca bankayı arayıp harcama itirazı yap, başka bir şey yapamayız biz buradan zaten.

Monchug

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
muhtemelen +18 sitelerden birine girdin bilgileri. bankayı arayıp iptal ettirebilirsin.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
M.Rüzgar Özen
Bankayı arayıp son 2 harcamayı ben yapmadım desene konu açacağına. kredi kartı zaten, senin yapmadığını tespit ederlerse banka öder.
Adam ne yapacagini bilmiyor olabilir, neden direk sacma sapan seyler diyorsun

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
arayıp hemen bankana bildirseydin

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
İsmail
Geçmiş olsun hocam bu gibi durumlar için sigortalar var ben her zaman yaptırıyorum size de tavsiye ederim kafanız rahat olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom