Kredi kartımdan habersiz 10 bin tl para çekildi

REKTO

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin nolur

(güncelleme) peki bu paranın çekildiği siteler hakkında bilgisi olan var mı? tl olarak çekmemişler sanırım parayı. herkese yardımları için çok teşekkür ederim bu arada. elim ayağım titredi biranda farklı banka hesabımda yüklü miktarda para vardı onun şifresini değiştirdim ve internet alışverişini kapattım hemen kalp krizi geçiriyordum. Bu işlerden anlayan birisi varsa parayı tam olarak neyden çekmişler usd olarak gözüküyor dekonta girdiğimde ise pos ile çekilmiş gözüküyor saçma sitelere kart bilgilerimide girmedim telefonumda temu yüklüydü fakat onda da kart bilgilerim yoktu.

Ekler

• Screenshot_20241126_220648_Garanti BBVA.jpg
    Screenshot_20241126_220648_Garanti BBVA.jpg
    132.8 KB · Hit: 242
Son düzenleme:
Bankayı arayıp son 2 harcamayı ben yapmadım desene konu açacağına. kredi kartı zaten, senin yapmadığını tespit ederlerse banka öder.

Oncelikle direk bankani aramalisin, kendilerine durumu bildir ve gerekenleri yapmalarini rica et. onlar zarari karsiliyor diye biliyorum

Kredi kartı harcaması ise itirazda bulunup geri alabilirsin

Arkadaşlar kartımda öğlen böyle bir hareket olmuş allah için yardım edin kartımı mı çalmıslar bu siteler ney ödeme şekli pos olarak gozukuyor dekontta bugun kart bendeydi ne yapmam lazım kartımı mı kapatmalıyım acil yardım edin nolur
bankayla konuş hertürlü alırsın paranı geri

Hızlıca bankayı arayıp harcama itirazı yap, başka bir şey yapamayız biz buradan zaten.

muhtemelen +18 sitelerden birine girdin bilgileri. bankayı arayıp iptal ettirebilirsin.

arayıp hemen bankana bildirseydin

Geçmiş olsun hocam bu gibi durumlar için sigortalar var ben her zaman yaptırıyorum size de tavsiye ederim kafanız rahat olur.

Geri