asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Kredi kartımdan harcama yapılmış onay kodu gelmeden işlem gerçekleşmiş.Onay kodunu gelmesini istiyorum bunu nasıl halledebilirim?
3d yoksa halledemezsinKredi kartımdan harcama yapılmış onay kodu gelmeden işlem gerçekleşmiş.Onay kodunu gelmesini istiyorum bunu nasıl halledebilirim?
Discorddan işlem yapılmış.Dün ben işlem yaptığımda kod istemişti3d yoksa halledemezsin
Ne olur ne olmaz kredi kartın patlamış olabilir. Harcama itirazında bulun. Nereden satın alındığı çıkar ortaya. Farklı bir şehirden falan yapıldıysa yeni kart iste.Discorddan işlem yapılmış.Dün ben işlem yaptığımda kod istemişti
Yapan kişi tanıdık fakat bu durum rahatsız etti trendyoldan alışveriş yapıncada aynı şekilde oluyor sadece en başta bi kod istiyor.Ondan sonraki alışverişlerde kod istemiyor.Ne olur ne olmaz kredi kartın patlamış olabilir. Harcama itirazında bulun. Nereden satın alındığı çıkar ortaya. Farklı bir şehirden falan yapıldıysa yeni kart iste.
Genelde ilk kart girişinde istiyor ama bazı yerler çok kötü bu durumda. 3D secure seçsem dahi belirli fiyatın altında ki ürünlerde direkt alıyor.Yapan kişi tanıdık fakat bu durum rahatsız etti trendyoldan alışveriş yapıncada aynı şekilde oluyor sadece en başta bi kod istiyor.Ondan sonraki alışverişlerde kod istemiyor.
Bankayla görüşüp halledebilir miyiz sizce?Genelde ilk kart girişinde istiyor ama bazı yerler çok kötü bu durumda. 3D secure seçsem dahi belirli fiyatın altında ki ürünlerde direkt alıyor.
denenebilir ama arkadasin da dedigi gibi ilk harcama da 3d ister amazonda da boyle durumBankayla görüşüp halledebilir miyiz sizce?
O siteyle alakalı, satıcı 3D ödemeyi kapatmayı tercih ettiyse ek bir doğrulama süreci olmuyor. 3D ile yapılmayan işlemler için işlemi yapan siz değilseniz harcama itirazı verin banka kabul eder, 3D ile yaptığınız işlemlere doğrulama var siz yapmışsınız diyerek bakmıyorlar bileBankayla görüşüp halledebilir miyiz sizce?