Kredi kartımdan harcama yapılmış onay gelmedi

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Kredi kartımdan harcama yapılmış onay kodu gelmeden işlem gerçekleşmiş.Onay kodunu gelmesini istiyorum bunu nasıl halledebilirim?

Discorddan işlem yapılmış.Dün ben işlem yaptığımda kod istemişti
Ne olur ne olmaz kredi kartın patlamış olabilir. Harcama itirazında bulun. Nereden satın alındığı çıkar ortaya. Farklı bir şehirden falan yapıldıysa yeni kart iste.

Ne olur ne olmaz kredi kartın patlamış olabilir. Harcama itirazında bulun. Nereden satın alındığı çıkar ortaya. Farklı bir şehirden falan yapıldıysa yeni kart iste.
Yapan kişi tanıdık fakat bu durum rahatsız etti trendyoldan alışveriş yapıncada aynı şekilde oluyor sadece en başta bi kod istiyor.Ondan sonraki alışverişlerde kod istemiyor.

Yapan kişi tanıdık fakat bu durum rahatsız etti trendyoldan alışveriş yapıncada aynı şekilde oluyor sadece en başta bi kod istiyor.Ondan sonraki alışverişlerde kod istemiyor.
Genelde ilk kart girişinde istiyor ama bazı yerler çok kötü bu durumda. 3D secure seçsem dahi belirli fiyatın altında ki ürünlerde direkt alıyor.

Genelde ilk kart girişinde istiyor ama bazı yerler çok kötü bu durumda. 3D secure seçsem dahi belirli fiyatın altında ki ürünlerde direkt alıyor.
Bankayla görüşüp halledebilir miyiz sizce?

Bankayla görüşüp halledebilir miyiz sizce?
O siteyle alakalı, satıcı 3D ödemeyi kapatmayı tercih ettiyse ek bir doğrulama süreci olmuyor. 3D ile yapılmayan işlemler için işlemi yapan siz değilseniz harcama itirazı verin banka kabul eder, 3D ile yaptığınız işlemlere doğrulama var siz yapmışsınız diyerek bakmıyorlar bile 😀

Siteyle alakalı, Amazonda 3D doğrulama istemiyo mesela benim kartta

Onay kodu senin kartınla alakalı değil ki uygulama ile alakalı. Uygulamalarda kartını kaydetmemelisin. Kart bilgini de kime verdiysen kartı sil yeni kart aç. Direkt kredi kartının bilgilerini verdiysen geçmiş olsun kart hesabını uçur. Ya da kız arkadaşınla barış.

Geri