Neler Yeni

Kredi kartını online sipariş edebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
Hocalarım 18 yaşına girdim Ben şubeye gitmeden Garanti BBVA uygulamasından kredi kartı siparişi verebilir miyim? Adresime teslimat olarak Uygulamadan baktım yapılıyor sanırım,Şubeye gitmek zorunda mıyım?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Hocalarım 18 yaşına girdim Ben şubeye gitmeden Garanti BBVA uygulamasından kredi kartı siparişi verebilir miyim? Adresime teslimat olarak Uygulamadan baktım yapılıyor sanırım,Şubeye gitmek zorunda mıyım?
Eğer bankada sıkıntısız bir şekilde online üyelik açabilirsen kredi kartını evine yollarlar. Premium kredi kartları dışında genelde adrese gönderiyorlar.

yerçileği

80+ Bronze
normalde online müşteri olup alabilirsin kredi kartını kullanmayı öğrenip alman daha iyi olur bence 1 hafta sonra zaten nasıl olsa öderim gibi kullanma benden sana tavsiye :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde online müşteri olup alabilirsin kredi kartını kullanmayı öğrenip alman daha iyi olur bence 1 hafta sonra zaten nasıl olsa öderim gibi kullanma benden sana tavsiye :)
Teşekkürler hocam haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,137
Üyeler
166,490
Son üye
efebektas
Top Bottom