- Konu Sahibi Konu Sahibi
marjin ne?stop koymayı unutma marjin işlem yapıyorsan)
marjin ne?stop koymayı unutma marjin işlem yapıyorsan)
Yoo, ben hala rahatım. Üçgene düstü sorun yok.Ben güveniyorum ya. 500 dolar olursa 74 dolarım olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
BTT hedef şimdilik 0.0062
@mgnary BNB 320 e düştü. Bu bir tehlikeye işaret eder mi?
kaldıraçlı işlemmarjin ne?
Kanka ya şunları banada söyle aynı ansa yatıralım parayı katlayalım sen sevap kazan ben paraYoo, ben hala rahatım. Üçgene düstü sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
Şuan kaçki 335 i aşmasını bekliyoruz 335 i aşıcaksa bende yatırıyom bekle
Kanka ya şunları banada söyle aynı ansa yatıralım parayı katlayalım sen sevap kazan ben para
Direnç . Tek derdimiz o şu an. 335 i aşsın. Yani aşmaktan kasıt 336 olması değil. O seviyeleri bi terk etmesi lazım. Oradan sonra 400 500 dolar hedefleri var.335 ne oluyor
BNB takibe alabilirsin, pek piyasayı takibe alamadım bu ara. Caner' in dediği coinlere bakabilirsin.Şuan kaçki 335 i aşmasını bekliyoruz 335 i aşıcaksa bende yatırıyom bekle
Kanka ya şunları banada söyle aynı ansa yatıralım parayı katlayalım sen sevap kazan ben para
Yenisi geliyor. Tabi hepsini ben bulmuyorum . Başka yerlerde görüyorum buraya atıyorum ama bazılarını da ben görüyomBNB takibe alabilirsin, pek piyasayı takibe alamadım bu ara. Caner' in dediği coinlere bakabilirsin.
Doji nedir?Burayı doji kapatsa ne güzel olur...
Dönüş mumu veya kararsız alan denilebilir. Bir sonraki mum genelde yön belirler.Yenisi geliyor. Tabi hepsini ben bulmuyorum . Başka yerlerde görüyorum buraya atıyorum ama bazılarını da ben görüyom
Doji nedir?
Hmm. Son yaptığı (btc etkisi ile ) kırmızı mum doji ise sonraki yeşil yükseliş ay 500 dolar oaaayhDönüş mumu veya kararsız alan denilebilir. Bir sonraki mum genelde yön belirler.
Alıntıyı görüntüle
Ben kripto paralarda hedef belirlemem, işime geldiğinde satarım. Belki yanlış bir bakış açısı ama bunlar çok spekülatif ve hedefe ulaşmıyor çoğu zaman. Güvendiğim bir destek noktasında satarım genelde. KAVA güzel, incelenebilir.Hmm. Son yaptığı (btc etkisi ile ) kırmızı mum doji ise sonraki yeşil yükseliş ay 500 dolar oaaayh
@Litecoin Son attığm kava ya bakar mısın? Hedef nasıl belirlenir belirlenebilir mi?
@mgnaryBen kripto paralarda hedef belirlemem, işime geldiğinde satarım. Belki yanlış bir bakış açısı ama bunlar çok spekülatif ve hedefe ulaşmıyor çoğu zaman. Güvendiğim bir destek noktasında satarım genelde. KAVA güzel, incelenebilir.