- Konu Sahibi Konu Sahibi
O kendi adını girmiş ama annesinin kimliğini kullanmış. Saçmalık ama yapmış.Cfranko nasıl yaltı ozaman
O kendi adını girmiş ama annesinin kimliğini kullanmış. Saçmalık ama yapmış.Cfranko nasıl yaltı ozaman
Vay hain neyse bende eth kazıyım şu pc yi bir alabilirsem halledicem yaO kendi adını girmiş ama annesinin kimliğini kullanmış. Saçmalık ama yapmış.
2calculator sitesinden bak. 1650 yerine 1050 ti seçtim.Sence bir 3060 ti + 1650 ilr mining yapmak mı sadece 3070 le yapmak mı 3060ti a oc yapıcam
O kendi adını girmiş ama annesinin kimliğini kullanmış. Saçmalık ama yapmış.
Tamamdır2calculator sitesinden bak. 1650 yerine 1050 ti seçtim.
3060 Ti+ 1050(1650) 9 dolar kazarken
3070 7 dolar
Ben ona bulaşmıyorum. Elon manüpüle ediyor bi şeyleri korkuyom ben.Hocam dogecoin sizce ne olur doge gözüme baya cazip geldi
Raven nasıl senceBen ona bulaşmıyorum. Elon manüpüle ediyor bi şeyleri korkuyom ben.
Pek umudum yok. Trendin aşağısında kaldı iki defa.Raven nasıl sence
Pek umudum yok. Trendin aşağısında kaldı iki defa.
Bnb fazla sıkıntılı duruyor gözümdeŞuan 500 TL yi yatırabiliceğim en iyi coin hangisi sence
aşarsa+
yerinde olsam bttye bakardım ben 100lira attım YTDŞuan 500 TL yi yatırabiliceğim en iyi coin hangisi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bnb fazla sıkıntılı duruyor gözümde
Ben güveniyorum ya. 500 dolar olursa 74 dolarım olacakaşarsa+
BTT hedef şimdilik 0.0062yerinde olsam bttye bakardım ben 100lira attım YTD
https://www.tradingview.com/x/GeecJPyi/ bence devam. (stop koymayı unutma marjin işlem yapıyorsan)@mgnary BNB 320 e düştü. Bu bir tehlikeye işaret eder mi?