AynenYa şu mesajlar zınk siye ekrana gelse keşke telefonda bidaha yukarı çık sayfayı yenile zor oluyor ya.
Çok büyük bir darbe değil aslında zaten 0.20 seyrediyordu bi tık 0.18'lere uğradı geri toparlar gibi geliyor.O yükselme sinyali veriyordu ama BTC'den iyi darbe aldı. Göreceğiz nolacak.
@banxtre @Mehmet Yılmaz @Abdullah HacıgülYa şu mesajlar zınk diye ekrana gelse keşke telefonda bidaha yukarı çık sayfayı yenile zor oluyor ya.
Mallık var birazDün yada ondan önceki gün DLT güncellemesi göndermiştim. 350 den alım olabilir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun yok da olm ben sinyali 440 ta veriyom sen 480 den alıyon.
Sıkmayın canınızı lo illa yükselir biraz sabır.Altın kapılarımız kan oldu Caner.
Abi üçgenin tekrar içine girdi ve haklısın toplayabilir. Ama göstergeler hep sat sinyali veriyor.Çok büyük bir darbe değil aslında zaten 0.20 seyrediyordu bi tık 0.18'lere uğradı geri toparlar gibi geliyor.
0.23 oldu bi ara ama uzun vadede üzmeyecek diye düşünüyorum bakalım.
Çin'deki balinalar yapt ben naptım?Altın kapılarımız kan oldu Caner.
Ben 900 ü görse satar kurtulurum sen 2000 diyonBen hala 2000 olmasını bekliyorum
Temmuz ortasında yine konuşalım eğer ölmez de kalırsak.Abi üçgenin tekrar içine girdi ve haklısın toplayabilir. Ama göstergeler hep sat sinyali veriyor.
Aynen bu arada , ilk tahmin 2000di şuan 800görse de satsam diyorumAbi üçgenin tekrar içine girdi ve haklısın toplayabilir. Ama göstergeler hep sat sinyali veriyor.
Çin'deki balinalar yapt ben naptım?
Ben 900 ü görse satar kurtulurum sen 2000 diyon
Bilgi sahibisin kanalı btc için bi takoz çizmişti aşağı kırarsa satın çıkın demişti keşke buraya deseydim bende çıkmadım amaAbi üçgenin tekrar içine girdi ve haklısın toplayabilir. Ama göstergeler hep sat sinyali veriyor.
Çin'deki balinalar yapt ben naptım?
Ben 900 ü görse satar kurtulurum sen 2000 diyon
İlk tahmin 900 idi yalnızAynen bu arada , ilk tahmin 2000di şuan 800görse de satsam diyorum
Abi tek bilgi paylaşacak olan ben değilim litfen amaBilgi sahibisin kanalı btc için bi takoz çizmişti aşağı kırarsa satın çıkın demişti keşke buraya deseydim bende çıkmadım ama
Uzun vadede 2000i görüyordu?İlk tahmin 900 idi yalnız