Aldığın paranın %5 lik gibi bir kısmına koy. Ama oraya düşüp sonra bidaha çıkarsa bilmem ben koymicam YTD
Mantığı biliyom ya binance arayüzü nasıl nereye neyi gircen?Aldığın paranın %5 lik gibi bir kısmına koy. Ama oraya düşüp sonra bidaha çıkarsa bilmem ben koymicam YTD
Yani 31 e gelirse sat.Trbinancede burdan koyuluyor 31 yazdığım yere aldığın paranın %5 altını yaz.
O yükselme sinyali veriyordu ama BTC'den iyi darbe aldı. Göreceğiz nolacak.ETH madencileri RVN geçse de yükselse şu RVN ...
Ben yatırdığım paranın (4,80)üstüne çıkmasını bekleyeceğim uzun vadede. Aile fertlerim farklı kişileri dinleyip onların önerisine göre 2K ile girecek.@EnverPasha Nazar değmez inşallah DLT yürümeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLT pump yiyor anasını!
@EnverPasha La nerdesiiiiin!
İnşallah son gönderdiğim sinyali dinleyip 350'den aldın.
Limit yere satacağın yeri gircen stopa ne girceksen 5 kuruş aşağısı falan.Yani 31 e gelirse sat.
Limit yer hedef
Oke!
DLT girmeyeceklerBen yatırdığım paranın (4,80)üstüne çıkmasını bekleyeceğim uzun vadede. Aile fertlerim farklı kişileri dinleyip onların önerisine göre 2K ile girecek.
Dün yada ondan önceki gün DLT güncellemesi göndermiştim. 350 den alım olabilir diye.Ben yatırdığım paranın (4,80)üstüne çıkmasını bekleyeceğim uzun vadede. Aile fertlerim farklı kişileri dinleyip onların önerisine göre 2K ile girecek.
Sorun yok da olm ben sinyali 440 ta veriyom sen 480 den alıyon.DLT girmeyecekler