Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
@Caner Kösedağ Usta sende dile, acemi şansı.
SXP HaziranUzun vadeli dediğin ne kadar uzun zaman bakımından ay verebilme ihtimalin var mı
@Caner Kösedağ Usta sende dile, acemi şansı.
Abi geleceği görmüyorum yaşıyorum artık. Sana şansının fragmanını söylemiştim.Gitti para
aldasşldjkaşsldjkaşlsdklasjşildkalsdkşlakdlakşdljksşaldkaşlskdşalskdşlajklgjmklşklsköşlklgmjdşl<gjilsşj<dlkfşailsfdmöal şbwsdmflsmkljjfmklsamflkşGitti para
Olsun tecrübElendin bir daha ki sefere artık nt .Gitti para
geçmiş olaGitti para
Benim maliyet 300, daha dursun biraz bakalım.BTC ortalığın anasını anladınız siz.
La para eriyoo.
Alıntıyı görüntüle
Ananı bacını mesajı yazarken yeni gördüm BNB 317. Lan battım. Kazandığım 3 kuruşta getti. GETTİ PARAM GETTİ GETTİ GETİTİ.
Ln @mgnary
Bu Paradator haklı lan bence. Ortalama 3000 dolar dump!
Mesaj otomatik birleştirildi:
@mgnary @Litecoin Sattınız mı siz bnb leri düşüşü yeni gördüm.
Ben en son 327 den tekrar almak gibi bir salaklık yapmasaydım iyiydi.Benim maliyet 300, daha dursun biraz bakalım.
Aman dursun ya, BNB' nin bi gün 1000 dolar olacağı kesin.Ben en son 327 den tekrar almak gibi bir salaklık yapmasaydım iyiydi.
BTC ye ne diyonBenim maliyet 300, daha dursun biraz bakalım.
O gün biz hayatta olacak mıyız orası kesin değil işteAman dursun ya, BNB' nin bi gün 1000 dolar olacağı kesin.
La o gün yıl sonu diyorlar. 1000 dolar olsa kaç yazar 3X için 9 ay beklemek mi kalsın çocuk mu doğuyor?BNB' nin bi gün 1000 dolar olacağı kesin.