marjin falan benim işim değilhani btc düşerse diğerleri de izler gibi. eğer çok eminsen short açarsın. usdt korumanın yolu zaten.
Short ne oluyor hocam tam olarak ?hani btc düşerse diğerleri de izler gibi. eğer çok eminsen short açarsın. usdt korumanın yolu zaten.
Öğrenme daha iyiShort ne oluyor hocam tam olarak ?
Oyun böyük diyorsunuz yaniÖğrenme daha iyi
bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.Oyun böyük diyorsunuz yani
Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.
şu kaldıraç ise mesela 100 doların var 100x borç alıp paran 10.000 lar oluyor ama %0.1 lik düşüşte paran buhar oluyor.
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.Bu iş insanı çok yıpratıyor usta her an kafan burada olmak zorunda, BIST işlemleri ne güzel ya 9 5.
AKSDMAŞSLKDALSDŞALSDŞALÇayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.
doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.
Bu BTC düzeltmesi beni yok mu? İşte o benim asıl stres kaynağım.doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.
Hahaaha, yatırımcılıkta oluyor öyle, onun içinde yüklü para lazım. Birde daytrade yaparsan her yerinden ter akıyor, günde 1 duş almadan rahat edemiyorum.Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.
Sen günlük al sat mı yapıyorsun?Birde daytrade yaparsan her yerinden ter akıyor, günde 1 duş almadan rahat edemiyorum.