Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
ben para yatıramadım şuan normal mi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
Oyun böyük diyorsunuz yani
bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.
şu kaldıraç ise mesela 100 doların var 100x borç alıp paran 10.000 lar oluyor ama %0.1 lik düşüşte paran buhar oluyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.
şu kaldıraç ise mesela 100 doların var 100x borç alıp paran 10.000 lar oluyor ama %0.1 lik düşüşte paran buhar oluyor.
Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu iş insanı çok yıpratıyor usta her an kafan burada olmak zorunda, BIST işlemleri ne güzel ya 9 5.
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.

Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.
doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.
Bu BTC düzeltmesi beni yok mu? İşte o benim asıl stres kaynağım.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Hahaaha, yatırımcılıkta oluyor öyle, onun içinde yüklü para lazım. 😆 Birde daytrade yaparsan her yerinden ter akıyor, günde 1 duş almadan rahat edemiyorum. 😄

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Birde daytrade yaparsan her yerinden ter akıyor, günde 1 duş almadan rahat edemiyorum. 😄
Sen günlük al sat mı yapıyorsun?
Son 3 gün veya 5 gün içinde ne kadar kazandın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom