Short ne oluyor hocam tam olarak ?hani btc düşerse diğerleri de izler gibi. eğer çok eminsen short açarsın. usdt korumanın yolu zaten.
Oyun böyük diyorsunuz yaniÖğrenme daha iyi![]()
bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.Oyun böyük diyorsunuz yani
Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.bildiğim kadarıyla riskli ve kumar gibi biraz.
şu kaldıraç ise mesela 100 doların var 100x borç alıp paran 10.000 lar oluyor ama %0.1 lik düşüşte paran buhar oluyor.
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.Bu iş insanı çok yıpratıyor usta her an kafan burada olmak zorunda, BIST işlemleri ne güzel ya 9 5.
doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.
Bu BTC düzeltmesi beni yok mu? İşte o benim asıl stres kaynağım.doğru strateji ve planın olursa zaten rahatça çayını yudumlayıp grafikleri izlersin şu an birçoğumuz daha yolun başında bu yüzden stres normal diye düşünüyorum.
Hahaaha, yatırımcılıkta oluyor öyle, onun içinde yüklü para lazım.Bir söz vardı bedava peynir sadece fare kapanın da olur diye. Bu da ona benziyor hiç girişmeyeyim ben bilgilendirme için sağ ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah 1 de başladım. Eğer biraz daha hata yaparsam kahrımdan öleceğim. Ben bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum ya. Çayımı alıp keyifle seyrederim diye düşünüyordum.