hedefi neye göre çizdiğini anlamadım. bence retest başarısız olmuş. bence riskli bir analiz.
Onu bilemem. Eğer insanlar XLM'ye yığılırsa ciddi şeyler oalbilir.XLM deki hacim beklentisi nedir?
Üçgenin dikine göre çizdim hedefi.hedefi neye göre çizdiğini anlamadım. bence retest başarısız olmuş. bence riskli bir analiz.
Onu bilemem. Eğer insanlar XLM'ye yığılırsa ciddi şeyler oalbilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üçgenin dikine göre çizdim hedefi.
Retest neye göre başarısz oluyor veya neye göre başarılı oluyor?
Kendi kafamda önceden bildiğim coinlerin analzini yapıyorum.
Sonra doğrulamak için başkalarının analizine bakıyorum.
@mgnaryçgenin dikine göre çizdim hedefi.
Retest neye göre başarısz oluyor veya neye göre başarılı oluyor?
Kendi kafamda önceden bildiğim coinlerin analzini yapıyorum.
Sonra doğrulamak için başkalarının analizine bakıyorum.
Doğru kırdı ama kendini tekrar yukarı attı.bakın trend çizgisini kırdığı için başarısız.(trend çizgisi de biraz sakat bence.)
üçgenin diki hedefi gösterir mi? sanmıyorum. sizin dediğiniz bayrak formasyonunda geçerli. üçgen formasyonları genelde trend yönü belirlemek içindir diye biliyorum.
golden cross olayı önemli ve değerlidir evet. ancak üçgenin zaten üst çizgisi tek noktada teğet o yüzden güzel bir çizgi değil. yukarı atması da önemli değil. ben biraz garanticiyim. kırmışsa 1 kere retest başarısızdır benim için.
Düşer mi yani?ben de bi pitchfork atayım o zaman
hayır sadece sizin dediğinizi destekleyecek farklı bir bakış açısı. pitchfork kanalları da destek ve direnç gibi işler.Düşer mi yani?
Daha öğrenecek çok şeyim var.hayır sadece sizin dediğinizi destekleyecek farklı bir bakış açısı. pitchfork kanalları da destek ve direnç gibi işler.
Peki başarı şansı hiç mi yok. Yani düşer düşer üçgenden bi daha sekerse ne olur?golden cross olayı önemli ve değerlidir evet. ancak üçgenin zaten üst çizgisi tek noktada teğet o yüzden güzel bir çizgi değil. yukarı atması da önemli değil. ben biraz garanticiyim. kırmışsa 1 kere retest başarısızdır benim için.
net konuşulmaz tabii ki. bakarsınız birden yükselir. bir şey diyemem.Peki başarı şansı hiç mi yok. Yani düşer düşer üçgenden bi daha sekerse ne olur?
Bilmiyorum, sağlam bir kırılım yapar umarım. Sabahtan beri grafik izliyorum bende.