Kripto para dolandırıcılıgı suphesi

Mesta20

80+
Reaksiyon skoru
0
olayı kısaca anlatıcam simdi bundan 4 sene önce anneme 200 dolar kripto para işi için yatırım yaptırmışlar sonra annemde giden 200 dolar olsun diyip boş vermiş sonrada 20 gun kadar önce başka bir kişi tarafından bilgilendirilmiş annem ve o yatırdıgınız 200 dolar 53000 gibi bi miktara cıktı demişler , simdi ise bizden binance hesabından 0.3 eth almamızı ve erc20 de 0.3 eth kadar bi miktar olması gerektigini ve böylece paranızı size eth olarak gönderebileceklerini söylediler ne yapmam lazım . basta bende dolandırıcı olduklarına emindim ama simdi bilemiyorum bilgili kişiler bi yardım ederse sevinirim

Öncelikle erc20 de 0.3 eth olması diye bir kural yok para varsa zaten vardır madem 53000 diye bir miktar var 3000 alsınlar sizin olsun kalanı hayrım olsun de bana göre yüzde yüz dolandırıcılar ama para hoş gelir insan inanmak ister bu yüzden dediğim gibi yarısı sizin olsun kalanı bana atın de

Klasik dolandırıcı modeli, hesabınızda şu kadar para var ama şöyle olması için şöyle bir mıktarcık para yatması lazım. Ben olsam güvenmezdim.

dolandırıcı kral alabildiğini almaya çalışıyor işte

Geri