Neler Yeni

Kripto Para Havuz Önerisi Verirmisiniz

rimpalace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
halil gökhan
Arkadaşlar selam.

Ethermine üzerinden kazıyordum 32 dolar olmuş(0.01eth) çekim parayı yolladı 29 dolar gelmiş :D

%10 sırf transfere gitti kısaca :D

Binance pool önerir misiniz? ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar selam.

Ethermine üzerinden kazıyordum 32 dolar olmuş(0.01eth) çekim parayı yolladı 29 dolar gelmiş :D

Nicehash ile kazım yapın bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam.

Ethermine de parayı hemen çekmemek lazım. Ne kadar ETH olursa olsun transfer yaklaşık 3 dolar kesiyor.

BinancePool günlük ödeme yapıyor ama 7/24 kazım yapmıyorsan baya düşük kazanç sağlıyor. Gerçi 7/24 kazım yapsan bile Ethermineden birazcık daha düşük gelirler…

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Gwei kaç olarak belirlemiştiniz?
Birde manuel çekimle mi çekmiştiniz?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bildiğim kadarıyla gwei ile çekiyor. Siz bir tutar belirlemişsiniz gwei o fiyata gelince otomatik yollamış olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca havuz değiştirsen bile bir anlam ifade etmez. Ethereum'un kendi ödeme politikası değişti artık ücretler pool tarafından değil madenci tarafından gwei (fuel) dediğimiz olay ile karşılanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Güçlü
Steam
haylascrazy
binance'de şöyle bir olay var 24 saatlik ortalamanı tuturursan hep o şekilde paranı alıyorsun ben şuanda binancede kazım yapıyorum hem kolay oluyor hemde parayı sabah 7 de hesabıma çekiyorum ama elektirik gider internet gider bir aksilik olursa binancede o zaman kazım gücün düşüyor gelirin de ona göre düşüyor 2 adet kartla 140-150 mh arası değişiyor kazım gücüm 0.0032 ile 0.0029 arası oluyor genelde ilk gün %40 daha az alırsın ödemeni 2 gün artık tamamını alırsın arada diğer poollar ile fazla bir fark yok benim açımdan kimisine göre ethermine 2miner hiveon pool daha iyidir ama benim amacım ve nakit ihtiyacım konusunda binance daha avantajlı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bildiğim kadarıyla gwei ile çekiyor. Siz bir tutar belirlemişsiniz gwei o fiyata gelince otomatik yollamış olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca havuz değiştirsen bile bir anlam ifade etmez. Ethereum'un kendi ödeme politikası değişti artık ücretler pool tarafından değil madenci tarafından gwei (fuel) dediğimiz olay ile karşılanıyor.
Binancede her gün hesaba yatıyor hala 😀

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Arkadaşlar selam.

binance pool kullandım sorunsuzdu, hergün ödeme yapıyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Binancede her gün hesaba yatıyor hala 😀
O zaman binance bir şekilde herkesten kesip herkese yatırıyor. Ceplerinden ödeyecek hali yok. Küçük madenci için güzel fakat büyük madencinin işi olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,714
Son üye
Emre2005