- Reaksiyon skoru
- 7,412
binancehangi uygulamayla baslıyım
binancehangi uygulamayla baslıyım
En çok tercih edilenler arasından BINANCE derim ben. (YTD)hangi uygulamayla baslıyım
Uygulama derken anlayamadım ben bu iş için tradingview.com ile binance.com'u kullanıyorum. Bazı telegram gruplarında da üyeyim. O kadar yani.hangi uygulamayla baslıyım
demeye calıstıgım binance paribh falan varya onlarUygulama derken anlayamadım ben bu iş için tradingview.com ile binance.com'u kullanıyorum. Bazı telegram gruplarında da üyeyim. O kadar yani.
En çok tercih edilenler arasından BINANCE derim ben. (YTD)
binance'e bakıcağım şimdi
Ben binance kullanıyorum. Diğerlerini kullanmadığımdan pek bilgi sahibi değilim.demeye calıstıgım binance paribh falan varya onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17 yaşındayım kimlik doğrulama yapamadımBen binance kullanıyorum. Diğerlerini kullanmadığımdan pek bilgi sahibi değilim.
18 yaşında olman gerekiyor, bende 16 yaşındayım fakat ablama hesap açtım ben kullanıyorum.17 yaşındayım kimlik doğrulama yapamadım
ben de yapmayı düşünüyorum, annemin adına yaparım artık18 yaşında olman gerekiyor, bende 16 yaşındayım fakat ablama hesap açtım ben kullanıyorum.
Ailende 18 yaşından büyük biri varsa onun adına yapabilirsin bende öyle yaptım.17 yaşındayım kimlik doğrulama yapamadım
18+ olman lazım.17 yaşındayım kimlik doğrulama yapamadım